ΓΔ: 2143.64 0.02% Τζίρος: 129.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:55:43
Σύννεφα στον ουρανό
Φώτο: Shutterstock

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα - Χαμηλές οι θερμοκρασίες

Τοπικές βροχές στα ανατολικά αναμένονται για σήμερα. Άνεμοι τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε Ανατολική Στερεά, Κρήτη και Κυκλάδες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα έως το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 5 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη -2 έως 10, στη Θεσσαλία από 0 έως 10, στην Ήπειρο από -1 έως 13, στη Δυτική Στερεά από 2 έως 12, στην υπόλοιπη Στερεά από 0 έως 12, στην Πελοπόννησο από 1 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 13, στις Κυκλάδες από 9 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 14 και στην Κρήτη από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ και από το πρωί 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί έως το μεσημέρι θα γίνουν πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και το μεσημέρι στα ανατολικά 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ ενώ στα δυτικά του νόμου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ίδιας έντασης. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύννεφα καταιγίδας θάλασσας
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αίθριος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια και κεντρικά, με έντονα φαινόμενα στη νότια Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες σε Ιόνιο, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα.
Ήλιος καθαρός ουρανός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης.