ΓΔ: 2618.42 0.73% Τζίρος: 46.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:30:36
Αστυνομία
Φωτο: Shutterstock

Συνελήφθη άντρας για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Χαϊδάρι

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος τη στιγμή που πλησίαζε διερχόμενους πολίτες σε λαϊκή αγορά με σκοπό την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το μεσημέρι του Σαββάτου 18/11 στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 39χρονος  αλλοδαπός, για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που δραστηριοποιείται στη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ταυτοποιήθηκε ο εμπλεκόμενος και πιστοποιήθηκε η δράση του.

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος αλλοδαπός τη στιγμή που πλησίαζε διερχόμενους πολίτες σε λαϊκή αγορά με σκοπό την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 465 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καθώς και χρηματικό ποσό 35 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκαια: 43χρονος συνελήφθη τη στιγμή διάρρηξης κατοικίας

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω 43χρονος στη Νίκαια για κλοπή από κατοικία. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν να κρατά τηλεόραση και άλλα αντικείμενα που είχε μόλις αφαιρέσει, μετά από ειδοποίηση για διάρρηξη.
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 40χρονου στην Τροιζήνα για εμπρησμό και άλλες 9 πυρκαγιές

Συνελήφθη 40χρονος στην Τροιζήνα για εμπρησμό δικύκλου που επεκτάθηκε σε δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα. Ομολόγησε την πράξη του και συνδέεται με άλλες εννέα υπό διερεύνηση πυρκαγιές από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο 2024.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Σύλληψη δύο ατόμων για διάρρηξη διαμερίσματος

Δύο άνδρες, 47 και 32 ετών, συνελήφθησαν στον Πειραιά επ' αυτοφώρω από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν μετά από διάρρηξη διαμερίσματος. Κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή και απείθεια.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις δύο ατόμων στη Θεσσαλονίκη για μεταφορά αλλοδαπών

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν δύο άνδρες, 47 και 23 ετών, για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Σε ελέγχους στην περιοχή Ωραιοκάστρου εντοπίστηκαν συνολικά εφτά αλλοδαποί χωρίς έγγραφα, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις δύο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν δύο άνδρες 61 και 70 ετών στη Ξηροκρήνη για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πάνω από 1,5 κιλό κάνναβης σε 30 συσκευασίες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με σχετική δικογραφία.