ΓΔ: 2468.82 0.05% Τζίρος: 23.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:22:36
Τζέι Ντι Βανς πορτραίτο

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Ντ. Βανς στην Ελβετία για συνομιλίες με το Ιράν

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς έφτασε στην Ελβετία για συνομιλίες με το Ιράν, με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Έφτασε με τη σύζυγό του στην αεροπορική βάση Έμεν κοντά στη Λουκέρνη.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς έφτασε σήμερα στην Ελβετία, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνομιλίες με το Ιράν, με στόχο την επίτευξη ενός διαρκούς τέλους στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με εκπρόσωπό του.

Ο Βανς συνοδευόταν από τη σύζυγό του και προσγειώθηκε στις 05:59 τοπική ώρα (06:59 ώρα Ελλάδος) στην αεροπορική βάση του Έμεν, κοντά στη Λουκέρνη, στην κεντρική Ελβετία, όπως ανέφερε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζονται όλη τη νύχτα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στην Ελβετία

Οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν στην Ελβετία για τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή θα συνεχιστούν όλη τη νύχτα. Έμφαση δίνεται σε μέτρα πρόληψης νέων συγκρούσεων και διατήρηση του στενού του Ορμούζ ανοιχτού και της εκεχειρίας στον Λίβανο.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Η συμφωνία δείχνει την αποτυχία των ΗΠΑ, λέει ο Γαλιμπάφ

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου, Μοχαμάντ Μπαγέρ Γαλιμπάφ, δήλωσε ότι η συμφωνία που θα υπογραφεί αύριο στην Ελβετία αποτελεί απόδειξη ήττας των ΗΠΑ, μετά από τρεις μήνες πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν και ΗΠΑ συμφωνούν σε «γραμμή επικοινωνίας» για ασφαλή διέλευση Ορμούζ

ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν να δημιουργήσουν «γραμμή επικοινωνίας» για την ασφαλή διέλευση πλοίων από το στενό του Ορμούζ, όπως ανακοίνωσαν οι μεσολαβητές Πακιστάν και Κατάρ κατά τις συνομιλίες στην Ελβετία.