ΓΔ: 2701.69 -0.18% Τζίρος: 432.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φωτο: Nick Paleologos / SOOC
Η πρώτη συνάντηση μετά από τρία χρόνια.

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής, πλέον, της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Ανδρουλάκης. 

Οι δύο πλευρές ανέφεραν ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τις διαφορές τους, πάντως, σε μία σειρά θεμάτων να μην φαίνεται ότι έχουν γεφυρωθεί. Όσο για τη συναίνεση που ζήτησε ο πρωθυπουργός, για κάποια ζητήματα, η απάντηση του κ. Ανδρουλάκη ήταν ότι «συναίνεση χρειάζεται δύο, να κάνει η κυβέρνηση τα βήματά της και η αντιπολίτευση τα δικά της». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός αποφεύγει δεσμεύσεις και ευρείες συναινέσεις

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για απόπειρα αποδυνάμωσης των θεσμών μέσω της συνταγματικής αναθεώρησης, τονίζοντας πως η αναθεώρηση πρέπει να γίνεται με ευρείες συναινέσεις και όχι με κυβερνητική μονοφωνία.
androulakis, nikos antoylakis, pasok, kinima allaghs
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ χωρίς εκτροπή στην αντιπολίτευση, ο Μητσοτάκης με πολλαπλές εκτροπές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε με έντονο ύφος στην κριτική του πρωθυπουργού για την ομιλία του στη Βουλή, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για θεσμικές εκτροπές και κάνοντας αναφορά στα «χρυσά σπιτάκια».
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ώρα να ψηφίσουμε αναθεώρηση για ουσιαστική συναίνεση

Ο Νίκος Ανδρουλάκης άσκησε σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για ασέβεια στο Σύνταγμα και επιθέσεις σε ανεξάρτητες Αρχές στη Βουλή, απαντώντας αιχμηρά στα περί συγγνώμης για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.