ΓΔ: 2284.4 2.64% Τζίρος: 470.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φωτο: Nick Paleologos/ SOOC
Για όσους έχουν αντοχή.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο 41ος Μαραθώνιος της Αθήνας, με τη συμμετοχή αθλητών και δρομέων από 152 χώρες

Ο 41ος «Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός» είναι ένα αγώνισμα εμπνευσμένο από την διαδρομή του οπλίτη ημεροδρόμου που μετέφερε το μήνυμα της νίκης στην Αθήνα μετά τη Μάχη του Μαραθώνα. Την άνοιξη του 1896, στην πρώτη σύγχρονη Ολυμπιάδα, αθλητές από πέντε χώρες παρατάχθηκαν στη γέφυρα του Μαραθώνα, στην αφετηρία, για να διανύσουν τη χωμάτινη διαδρομή ως το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαραθώνιος δρόμος δρομείς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρόμος Θυσίας στη Νάουσα: Αγώνας 5,5 χλμ σε ιστορικά τοπόσημα της πόλης

Ο 22ος Δρόμος Θυσίας στη Νάουσα, μήκους 5,5 χλμ., θα γίνει στις 17 Μαΐου με διαδρομές που περνούν από ιστορικά σημεία, στο πλαίσιο της 204ης επετείου του Ολοκαυτώματος. Περιλαμβάνει και παιδική διαδρομή 1.000μ. Ένα αθλητικό και ιστορικό γεγονός.
Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τασούλας συνεχάρη τον Πετρούνια για το χρυσό στους κρίκους στο Κάιρο

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Καΐρου, εκφράζοντας υπερηφάνεια και θαυμασμό για τη διαρκή του επιτυχία.