ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 315.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ρέιτσελ Ριβς ομιλία
Φώτο: Shutterstock
Έξι εβδομάδες προθεσμία για τη Βρετανίδα ΥΠΟΙΚ.

Η υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Ρέιτσελ Ριβς, έχει στη διάθεσή της μόλις έξι εβδομάδες, προκειμένου να παρουσιάσει ένα σχέδιο διάσωσης από το δημόσιο τομέα έως την οικονομία της Γηραιάς Αλβιόνας, αλλά και το ηθικό των Βρετανών καταναλωτών. 

Ο πρώτος προϋπολογισμός της Ριβς πρέπει να κατατεθεί στις 30 Οκτωβρίου, με τη Βρετανίδα ΥΠΟΙΚ, η οποία βρίσκεται στον θώκο εδώ και 11 εβδομάδες, να τονίζει σε κάθε της δήλωση ότι τα «δύσκολα είναι μπροστά» για τη χώρα της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sunak, Great Britain, Britain, England, Bretania, Vretania, Agglia
ΔΙΕΘΝΗ

Κυρώσεις σε τέσσερα στελέχη των Χούθι επέβαλε η Βρετανία

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ είπε την Δευτέρα ότι η κυβέρνησή του θα προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων για να πλήξει εκείνους που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις των Χούθι σε εμπορικά πλοία.
Βρετανική σημαία Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη στη Βρετανία για φερόμενη επίθεση στη βάση Φέιρφορντ

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν 22χρονο στο Λονδίνο ως ύποπτο για προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών σχετικά με φερόμενη συνωμοσία σε βάση της RAF στο Φέιφορντ, που χρησιμοποιούνταν από τις ΗΠΑ για επιθέσεις στο Ιράν.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Απειλή απέλασης Ισραηλινών διπλωμάτων αν κλείσει το προξενείο

Η Βρετανία εξετάζει την απέλαση Ισραηλινών διπλωματών, αν το Ισραήλ κλείσει το βρετανικό προξενείο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, λόγω διαφωνιών για κυρώσεις κατά ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη. Η διορία λήγει την Πέμπτη.