ΓΔ: 2305.74 0.26% Τζίρος: 327.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Bd Image

Γενική Εμπορίου & Βιομηχανίας: Γνωστοποίηση συναλλαγών

Γνωστοποίηση συναλλαγών

Η εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α.Ε.», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 (άρθρα 3 (ιστ), (ββ) και 21), σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης 1/434/03.07.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Κα Μαυρουδή Παναγιώτα του Δημητρίου, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας (υπόχρεο πρόσωπο με βάση το άρθρο 19 του κανονισμού), ενημέρωσε την εταιρεία ότι κατά την συνεδρίαση του Χ.Α. της 19-05-2023 προέβη στην αγορά 870 ονομαστικών κοινών μετοχών της εταιρείας, συνολικής αξίας Ευρώ 1.069,44 και κατά την συνεδρίαση του Χ.Α. της 22-05-2023 προέβη στην αγορά 869 ονομαστικών κοινών μετοχών της εταιρείας, συνολικής αξίας Ευρώ 1.127,32.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωπαϊκοί δασμοί εμπορίου
ΔΙΕΘΝΗ

Η ΕΕ να ενεργοποιήσει μέτρα κατά των ΗΠΑ αν αυξηθούν οι δασμοί στα οχήματα

Ο Εμανουέλ Μακρόν προειδοποίησε πως αν οι ΗΠΑ αυξήσουν τους δασμούς στα ευρωπαϊκά οχήματα, η ΕΕ πρέπει να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό καταστολής καταναγκασμού, καταδικάζοντας ως αποσταθεροποιητικές τις αμερικανικές απειλές.
Ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ
ΔΙΕΘΝΗ

Έλλειψη Diet Coke στην Ινδία λόγω πολέμου στο Ιράν προκαλεί νέα τάση στα μπαρ

Τα πάρτι με Diet Coke γίνονται τάση στην Ινδία λόγω έλλειψης του αναψυκτικού, που σχετίζεται με το κλείσιμο του Στενού του Ορμούζ. Μπαρ και influencers διοργανώνουν εκδηλώσεις με είσοδο, διακόσμηση κουτιών και θεματικές δραστηριότητες.
Ερμού Αθήνα αγορά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο: Πτώση πωλήσεων το Πάσχα λόγω ακρίβειας

Η έρευνα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), δείχνει πτώση στις πασχαλινές πωλήσεις, με το 41% των επιχειρήσεων να καταγράφει μείωση και τους καταναλωτές να στρέφονται σε φθηνότερα προϊόντα.