ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:43:14
Bd Image

ΒΙΣ: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

Η Ανακοίνωση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της χρήσεως 2022, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Μαΐου 2023.

 

 Οικονομικό ημερολόγιο για τη χρήση 2023

Η ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Α.Ε. στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4.1.2 & 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο της Εταιρείας για το έτος 2023.

 - Η Ανακοίνωση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της χρήσεως 2022, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Μαΐου 2023, με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

-Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση : Παρασκευή 30/6/2023 (Το Διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας προτίθεται να προτείνει στην επερχόμενη Ετήσια Τακτική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2022)

-Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εξαμήνου 2023 : Παρασκευή 29/9/2023

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.

Μαγούλα 27/4/2023

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Σταματά τη λειτουργία του το εργοστάσιο Zaporizhstal μετά από ρωσική επίθεση

Η Zaporizhstal σταμάτησε τη λειτουργία της μετά από ρωσική επίθεση που προκάλεσε ζημιές σε ενεργειακές εγκαταστάσεις και υποδομές παραγωγής, όπως ανακοίνωσε η μητρική εταιρεία Metinvest.
Σημαία Κίνας γρανάζια βιομηχανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η κινεζική βιομηχανία μηχανολογικού εξοπλισμού αναπτύσσεται σταθερά το 2026

Σταθερή άνοδο σημείωσε η κινεζική βιομηχανία μηχανολογικού εξοπλισμού το πρώτο εξάμηνο του 2026, με αύξηση 6,4% στην προστιθέμενη αξία και 6,5% στα έσοδα, κυρίως λόγω της ζήτησης για έξυπνο εξοπλισμό, όπως ανακοίνωσε η CMIF.
Κτίριο Κογκρέσου ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ενέκρινε η Γερουσία των ΗΠΑ

Η Γερουσία των ΗΠΑ υπερψήφισε με 86-11 νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, εστιάζοντας στους υδρογονάνθρακες. Η έγκριση από τη Βουλή θα αναβληθεί ως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Το μέτρο στοχεύει να αποδυναμώσει οικονομικά τη ρωσική πολεμική μηχανή.