ΓΔ: 2280.09 -1.11% Τζίρος: 305.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Bd Image

ΤτΕ: Ανακοίνωση περί σχολιασμού οικονομικών καταστάσεων εκθέσεων

Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσεως 2022

Δείτε το συνημμένο αρχείο

Ισολογισμός και Αποτελέσματα Χρήσεως 2022

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τράπεζα της Ελλάδος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤτΕ: Παράγοντες και αιτίες που επηρεάζουν το στεγαστικό ζήτημα

Η συνεχής άνοδος τιμών σε κατοικίες και ενοίκια οφείλεται κυρίως στην αυξημένη ζήτηση, εντός και εκτός Ελλάδας, και στη χαμηλή προσφορά. Η ζήτηση ενισχύεται από ξένες επενδύσεις και την αύξηση νοικοκυριών, κυρίως στα αστικά κέντρα.
Θοδωρής Πελαγίδης ομιλία πάνελ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Πελαγίδης: «Ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη γίνεται πιο κυνικός»

Ο Θεόδωρος Πελαγίδης τόνισε στη Θεσσαλονίκη ότι η παγκόσμια οικονομία κινείται προς νέο μερκαντιλισμό, με εμπόδια στις αγορές και εργαλειοποίηση της ισχύος, επηρεαζόμενη από Κίνα, πολέμους και κυριαρχία των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών.
Δάνειο και διαπραγμάτευση επιχειρηματιών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tα «κόκκινα» δάνεια «κρύφτηκαν» στους servicers, αλλά το πρόβλημα παραμένει

Τα «κόκκινα» δάνεια στις τράπεζες διαμορφώθηκαν το 2025 στο χαμηλότερο επίπεδο από την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ το 2001. Ωστόσο παραμένουν ενεργά στους servicers και η πρόοδος είναι μικρή. Ο ρόλος δικηγόρων - συμβούλων στη μη εξεύρεση λύσεων.