ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
bd-image

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γνωστοποίηση συναλλαγών

Στη γνωστοποίηση συναλλαγών προχώρησε μέσω ανακοίνωσής της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία.

Η εταιρεία «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Συμμετοχών, Ακινήτων, Κατασκευών» ανακοινώνει με βάση το άρθρο 21 του Ν.3556/2007 σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης της ΕΚ 1/434/3.7.2007, ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας (Υπόχρεο Πρόσωπο βάσει του Κανονισμού (EΕ) 596/2014) κ. Γεώργιος Περιστέρης, προέβη την 1/3/2023 σε πώληση 300.000 κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας 3.540.000,00 ευρώ καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας (Υπόχρεο Πρόσωπο βάσει του Κανονισμού (EΕ) 596/2014) κ. Μιχαήλ Γουρζής, προέβη την 1/3/2023 σε αγορά 300.000 κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας 3.540.000,00 ευρώ.

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοκινητόδρομος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η μεγάλη μέρα για τον ΒΟΑΚ: Ενεργοποιείται η σύμβαση παραχώρησης

Η Κρήτη μπαίνει σε νέα εποχή έργων: ενεργοποιείται η παραχώρηση του ΒΟΑΚ 1,75 δισ. με προσωρινά και «σκιώδη» διόδια. «Τρέχει» το δημόσιο για το αεροδρόμιο Καστελίου προχωρώντας στην προμήθεια των συστημάτων αεροναυτιλίας.
megalou, piraeus, bank, businessdaily
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το 10άρι Μεγάλου, το ευρώ τρομάζει Μυτιληναίο και κρητικό μπαράζ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η ιστορικά υψηλή αποτίμηση της Τρ. Πειραιώς και ο επόμενονς στόχος του Χρ. Μεγάλου, γιατί ο Ευ. Μυτιληναίος ανησυχεί για την άνοδο του ευρώ, επενδύουν στο καζίνο Κόκκαλης - Λασκαρίδης και οι υπογραφές για δύο μεγάλα έργα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην Κρήτη.
GEK TERNA
ΑΓΟΡΕΣ

Axia: Ανεβάζει τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στα 44,20 ευρώ, διατηρεί τη σύσταση «Αγορά»

Η Axia Alpha Finance ανεβάζει την τιμή-στόχο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στα 44,20 ευρώ και διατηρεί σύσταση «Αγορά», εκτιμώντας ότι η αγορά αποτιμά κυρίως τα λειτουργικά assets και όχι τα νέα έργα που περνούν σε φάση απόδοσης.