ΓΔ: 2643.62 1.28% Τζίρος: 333.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κατάστημα Lidl Ρέντη
Φωτο: Lidl

Lidl Ελλάς: Μειώσεις τιμών σε πάνω από 500 προϊόντα μέσα σε έναν χρόνο

Η Lidl Ελλάς μειώνει μόνιμα τις τιμές σε περισσότερα από 500 προϊόντα, με 60 νέες μειώσεις το τελευταίο διάστημα, ενισχύοντας την αγοραστική δύναμη και στηρίζοντας τα νοικοκυριά.

Η Lidl Ελλάς ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε μειώσεις τιμών σε περισσότερα από 500 προϊόντα το τελευταίο έτος, ενώ διατηρεί σταθερές τιμές σε πάνω από 1.000 είδη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τις τελευταίες εβδομάδες εφαρμόστηκαν νέες, μόνιμες μειώσεις τιμών σε 60 επιπλέον προϊόντα. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ουσιαστική ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και στη διευκόλυνση των νοικοκυριών.

Παράλληλα, η ψηφιακή εφαρμογή Lidl Plus συνεχίζει να παρέχει αποκλειστικές προσφορές και έξυπνες λύσεις για οικονομικά γεύματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να επωφελούνται περισσότερο στις καθημερινές τους αγορές.

Όπως τόνισε ο Martin Brandenburger, CEO και πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς, «Στη Lidl Ελλάς, ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας και ανταποκρινόμαστε με πράξεις. Οι μόνιμες μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα είναι δέσμευση απέναντι στην ελληνική οικογένεια. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντας καθημερινά αξία, ποιότητα και σιγουριά. Για εμάς, η τιμή έχει σημασία, αλλά η εμπιστοσύνη έχει ακόμη μεγαλύτερη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική οικονομία νόμισμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σούπερ μάρκετ: 6,4% άνοδος τζίρου το 9μηνο 2026, λέει η NielsenIQ

Το οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων στην Ελλάδα κατέγραψε άνοδο τζίρου 6,4% το εννεάμηνο του 2026, κυρίως λόγω αυξημένων πωλήσεων. Τα φρέσκα και τυποποιημένα τρόφιμα, όπως και τα Superettes, σημείωσαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη.
Χρήματα και χειροπέδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: 65χρονη καταδικάστηκε για κλοπή τσάντας με 4.000€ και απόκρυψη σε εκκλησία

Σε φυλάκιση 9 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 65χρονη αλλοδαπή στη Ρόδο, επειδή έκλεψε τσάντα με 4.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ και έκρυψε τα χρήματα σε εκκλησία. Η ίδια δήλωσε μετανιωμένη και έδειξε το σημείο στην αστυνομία.
Βασίλης Ψάλτης
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η «νέα» Alpha, αιγυπτιακή... μπαμπεσιά και το τσουνάμι αγορών ιδίων μετοχών

Το Σινά και ο ρόλος του Καϊρου, τα αποκαλυπτήρια της Alphabank, οι κυβερνοεπίθεση σε γαλλικά σούπερ μάρκετ, η μάχη των κατασκευαστών για τη νέα ΔΕΘ, τσουνάμι αγορών ιδίων μετοχών και χονδρική ρεύματος που καλπάζει.
Διάδρομος σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο τζίρος 2 δισ. των μίνι μάρκετ της γειτονίας στο στόχαστρο των σούπερ μάρκετ

ΑΒ Βασιλόπουλος, My market και Μασούτης επεκτείνονται στις γειτονιές με franchise και μικρά καταστήματα, βάζοντας στο στόχαστρο τον τζίρο των μίνι μάρκετ που εκτιμάται σε 2 δισ. ευρώ και κινείται με ανοδικούς ρυθμούς.
Ράφια σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση αγορών και πωλήσεων στα σούπερ μάρκετ – Τι δείχνουν οι «Big 5»

Η αγορά οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων αυξάνει τον τζίρο και τις επενδύσεις της, αλλά τα κέρδη της πιέζονται λόγω αυξημένων εξόδων μισθοδοσίας, ενέργειας και λειτουργίας. Το καθαρό περιθώριο κέρδους των σούπερ μάρκετ παραμένει χαμηλό, στο 1,1%.
supermarket, trofima, proionta
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΙΕΛΚΑ: Μείωση 0,75% στις τιμές των σούπερ μάρκετ τον Σεπτέμβριο

Μικρή υποχώρηση των τιμών στα σούπερ μάρκετ σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο 2026, με τον δείκτη ΙΕΛΚΑ να μειώνεται κατά 0,75% σε ετήσια βάση και 1,65% σε μηνιαία, ενώ το τελευταίο τρίμηνο έδειξε μείωση 0,46%.