ΓΔ: 2698.79 -0.33% Τζίρος: 4.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:30:38
Λογότυπο Attica Group
Φώτο: Attica Group

Attica Group: Απέκτησε το πλοίο Highspeed 3, έναντι 2,41 εκατ. ευρώ

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το έτος 2000 στο ναυπηγείο Austal της Αυστραλίας, για λογαριασμό της HSW φέροντας το όνομα HIGHSPEED 3, με μεγίστη ταχύτητα 34 κόμβους, βύθισμα 2,6 μέτρα, ολικό μήκος 72 μέτρα και πλάτος 17,5 μέτρα.

Η Attica Group ανακοίνωσε την απόκτηση και εγγραφή στο ελληνικό νηολόγιο του επιβατηγού – οχηματαγωγού – ταχύπλοου (Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ) πλοίου HIGHSPEED 3 (πρώην BORAQ), το οποίο αποκτήθηκε σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό που διεξήχθη στο Αλγεθίρας της Ισπανίας από την 100% θυγατρική της εταιρία HELLENIC SEAWAYS («HSW»), έναντι συνολικού τιμήματος ποσού Ευρώ 2.410.000,00.

Το πλοίο είναι τύπου High Speed, ναυπηγήθηκε το έτος 2000 στο ναυπηγείο Austal της Αυστραλίας, για λογαριασμό της HSW φέροντας το όνομα HIGHSPEED 3, με μεγίστη ταχύτητα 34 κόμβους, βύθισμα 2,6 μέτρα, ολικό μήκος 72 μέτρα και πλάτος 17,5 μέτρα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες ανανέωσης και αναβάθμισης των μηχανικών και ξενοδοχειακών μερών το πλοίου, ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλά επίπεδα ποιότητας λειτουργίας της Attica Group ύστερα από τις οποίες το HIGHSPEED 3, θα ενισχύσει το στόλο ταχυπλόων της Attica Group και θα ενδυναμώσει την παρουσία της στις γραμμές που εξυπηρετεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανοραμική θέα Μαδρίτης
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Επιστρέφει στο σπίτι της η Μαρικάρμεν Αμπασκάλ

Η 87χρονη στη Μαδρίτη που είχε εκδιωχθεί από το σπίτι της, μπορεί να επιστρέψει μετά από συμφωνία με τους ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τη δικηγόρο της. Η υπόθεση προκάλεσε διαδηλώσεις και έντονη συζήτηση για τη στεγαστική κρίση στην Ισπανία.
Σημαία Ισπανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη Θέουτα λόγω κρίσης

Ο εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης στη Θέουτα παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, μετά από πίεση που δέχθηκε λόγω της κρίσης με δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από το Μαρόκο και της έντονης πολιτικής συζήτησης που ακολούθησε.
Πανοραμική θέα Μαδρίτης
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Ακτιβιστές υπέρ στέγης διανυκτέρευσαν ξανά σε καταυλισμό στη Μαδρίτη

Για δεύτερο βράδυ παρέμειναν στο κέντρο της Μαδρίτης διαδηλωτές που διεκδικούν λύσεις για τη στεγαστική κρίση, στήνοντας περίπου 100 σκηνές στην Πουέρτα δελ Σολ και διαμηνύοντας ότι θα μείνουν όσο χρειαστεί.
Πανοραμική θέα Μαδρίτης
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στηρίζει τους αγώνες για προσιτή στέγη στην Ισπανία

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επισκέφθηκε καταυλισμό διαμαρτυρίας στη Μαδρίτη, στηρίζοντας όσους ζητούν μέτρα για τη στεγαστική κρίση μετά την έξωση ηλικιωμένης. Ακτιβιστές παραμένουν σε σκηνές, ενώ συνεχίζονται μεγάλες διαδηλώσεις.
Πέδρο Σάντσεθ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ δεσμεύεται για εντατική δράση στη στεγαστική κρίση

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, υποσχέθηκε στη Μαρικάρμεν Αμπασκάλ ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει νομοσχέδιο για την προστασία των ενοικιαστών την Τρίτη, ανταποκρινόμενη στη στεγαστική κρίση που πλήττει πολλούς Ισπανούς.
Κτίριο Μαδρίτης Ισπανία
ΔΙΕΘΝΗ

Διαμαρτυρία για τη στέγαση: Εκατοντάδες κατασκηνώνουν σε πλατεία της Μαδρίτης

Η έξωση 87χρονης από το σπίτι της στη Μαδρίτη ξεσήκωσε αντιδράσεις και διαδηλώσεις στην Πουέρτα ντελ Σολ. Το περιστατικό ανέδειξε τη στεγαστική κρίση και την ανάγκη για δικαιώματα ενοικιαστών, με τη Μαρικάρμεν να γίνεται σύμβολο αγώνα.