ΓΔ: 2611.77 1.64% Τζίρος: 295.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
DHL Express
Φωτο: DHL

Αναπροσαρμογή τιμών κατά 4,9% από 1η Ιανουαρίου για την DHL Express

Η DHL Express προβαίνει σε ετήσια βάση σε αναπροσαρμογή των τιμών, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό, τις νομισματικές διακυμάνσεις καθώς και επιπλέον κόστη που σχετίζονται με ρυθμιστικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας.

Την αναπροσαρμογή των τιμών για το 2024, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2024 ανακοίνωσε η DHL Express. Η αναπροσαρμογή θα είναι της τάξεως του 4,9%, ενώ εκτιμάται ότι θα αναπροσαρμοστούν και οι τιμές για κάποιες από τις Προαιρετικές Υπηρεσίες και Επιπλέον Χρεώσεις. 

«Η παγκόσμια μακροοικονομική κατάσταση έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, αν και η  αβεβαιότητα σε αρκετούς τομείς παραμένει. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, συνεχίζουμε να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες  σε όλους τους πελάτες μας παγκοσμίως», δήλωσε ο Ελευθέριος Σαμαράς, Managing Director, DHL Express South East Europe και συμπλήρωσε: «Μέσω της ετήσιας αναπροσαρμογής των τιμών, μας παρέχεται η δυνατότητα να επενδύουμε σε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας, να αυξάνουμε την ευελιξία μας παγκοσμίως και να εστιάζουμε, με υπευθυνότητα και σεβασμό στο περιβάλλον, στη βιώσιμη ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Η DHL Express προβαίνει σε ετήσια βάση σε αναπροσαρμογή των τιμών, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό, τις νομισματικές διακυμάνσεις καθώς και επιπλέον κόστη που σχετίζονται με ρυθμιστικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας. Οι εθνικές και διεθνείς αρχές επικαιροποιούν τακτικά αυτά τα μέτρα στις περισσότερες από 220 χώρες που εξυπηρετεί το δίκτυο της DHL Express

Οι αναπροσαρμογές τιμών διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα, σε συνάρτηση με τις τοπικές συνθήκες.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης: Προσλαμβάνονται 171 νέοι οδηγοί

Ο ΟΑΣΘ καλεί 171 νέους οδηγούς να υπογράψουν συμβάσεις, ώστε να ξεκινήσουν να εργάζονται από τα μέσα Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Οι πίνακες κατάταξης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και τα γραφεία του ΟΑΣΘ.
Κατασκευαστικό έργο οδού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοζάνη: Έναρξη έργων για τον νέο δρόμο Κήπος – Γέφυρα Ρυμνίου

Άρχισαν οι εργασίες του νέου οδικού άξονα Κήπος – Γέφυρα Ρυμνίου στη Δυτική Μακεδονία, με μήκος 5 χλμ και δύο γέφυρες. Τον χώρο επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης, τονίζοντας τη σημασία του έργου υποδομής.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί σε νυχτερινές επιθέσεις στην Κριμαία και πυρκαγιά σε αποθήκη Wildberries

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν μετά από εχθρική επίθεση στη ρωσικά ελεγχόμενη Κριμαία, σύμφωνα με τις αρχές. Το ρωσικό Υπ. Μεταφορών λαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια των πλοίων σε Αζοφική και Μαύρη Θάλασσα.
Επιβάτες στο λιμάνι Πειραιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναχώρησαν πάνω από 61.000 ταξιδιώτες από τα λιμάνια της Αττικής

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα λιμάνια της Αττικής λόγω της εξόδου των αδειούχων του Αυγούστου. Χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν για νησιά, ενώ το Λιμενικό λαμβάνει έκτακτα μέτρα για την ασφαλή και ομαλή επιβίβαση επιβατών και οχημάτων.
Κίνηση σε εθνική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας αποκαταστάθηκε πλήρως μετά από θανατηφόρο τροχαίο το πρωί στο 123ο χλμ, που είχε προκαλέσει διακοπή και στα δύο ρεύματα. Το ρεύμα προς Αθήνα άνοιξε ξανά μετά τις 5 το απόγευμα.