ΓΔ: 2087.17 -1.09% Τζίρος: 253.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Attica-Group.com

Attica Group: Απέκτησε το ξενοδοχείο Tinos Beach έναντι 6,5 εκατ. ευρώ

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 14.500 τ.μ., διαθέτει 180 δωμάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο με υπόγειο και τρία συγκροτήματα bungalows

Την απόκτηση από τη θυγατρική Attica Blue Hospitality το 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Tinos Beach που βρίσκεται στη θέση Κιόνια Τήνου, έναντι συνολικού τιμήματος 6,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Attica Group στο πλαίσιο της διεύρυνσης της παρουσίας της στον ελληνικό τουρισμό. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η χρηματοδότηση του τιμήματος προέρχεται από ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 14.500 τ.μ., διαθέτει 180 δωμάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο με υπόγειο και τρία συγκροτήματα bungalows. Η Attica Blue Hospitality θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.

Η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο που συνεχίζεται με την απόκτηση του Tinos Beach, διευρύνει την παρουσία της Attica Group στον τουριστικό κλάδο μέσω της παροχής μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών και προϊόντων, ισχυροποιώντας ταυτόχρονα τη χρηματοοικονομική θέση της μέσα από επενδύσεις σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δωμάτιο ξενοδοχείου πολυτελείας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Hotel Experience: Η Αθήνα γίνεται το παγκόσμιο επίκεντρο της φιλοξενίας

Στις 18-19 Οκτωβρίου, η Τεχνόπολη μετατρέπεται σε κόμβο καινοτομίας για τη διεθνή βιομηχανία φιλοξενίας, συγκεντρώνοντας κορυφαίους ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, designers και επενδυτές από όλο τον κόσμο.