ΓΔ: 2056.38 1.09% Τζίρος: 221.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04

Διευρυμένα καθήκοντα στον Όμιλο Barilla για τον Γ. Σπηλιόπουλο

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Group Organization Vice President στον Όμιλο Barilla όπου θα έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της κεντρικής στρατηγικής σε ο,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό.

Σε συνέχεια της μακροχρόνιας και επιτυχημένης διαδρομής του ως επικεφαλής της Barilla Hellas σε Ελλάδα και Ανατολική Ευρώπη, από την 1η Ιανουαρίου 2020 ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Group Organization Vice President στον Όμιλο Barilla.

Aπό τη νέα του θέση, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος θα έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της κεντρικής στρατηγικής του Ομίλου σε ο,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό.

Την ευθύνη της αγοράς της Ελλάδας, αναλαμβάνει συμπληρωματικά των καθηκόντων του, ο Cristiano Alocci, Προέδρος της περιοχής της Διευρυμένης Ανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας) του Ομίλου Barilla.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική Στατιστική Αρχή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πτώση 1,7% στον δείκτη τιμών παραγωγού βιομηχανίας τον Αύγουστο

Ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία μειώθηκε κατά 1,7% τον Αύγουστο 2024 σε σχέση με τον Αύγουστο 2023, κυρίως λόγω πτώσης κατά 6,1% του δείκτη στις εξωτερικές αγορές, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.