ΓΔ: 2256.32 0.48% Τζίρος: 269.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτό: ΙΑΣΩ

Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ από το ΙΑΣΩ για την αναβάθμιση υποδομών

Όπως αναφέρει το ΙΑΣΩ στην ανακοίνωσή του, δημιουργήθηκαν νέες εγκαταστάσεις νοσηλείας ενώ ανακοίνωσε και την συνεργασία με δυο διάσημους σεφ για την εισαγωγή νέου μενού.

Σε νέες επενδύσεις που ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ προχώρησε το ΙΑΣΩ, εγκαινιάζοντας τον νέο όροφο νοσηλείας "New Luxury Wing" στις εγκαταστάσεις του στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής, το ΙΑΣΩ με περισσότερους από 10.000 τοκετούς ετησίως, δημιούργησε νέες εγκαταστάσεις νοσηλείας υψηλής αισθητικής εγκαινιάζοντας τον 8ο όροφο, ο οποίος σηματοδοτεί μία νέα εποχή περίθαλψης και διαμονής για την Ελλάδα. Το έργο του ΙΑΣΩ πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα ανακοίνωσε την συνεργασία του με τους chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο, βραβευμένων με 2 αστέρια Michelin για την εισαγωγή ενός μενού το οποίο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ελληνικότητα, την ευεξία και την εποχικότητα, που θα βασίζεται στην ποιοτική πρώτη ύλη, από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, και την υγιεινή διατροφή σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διατροφολόγους του ΙΑΣΩ.

Υπενθυμίζουμε πως το 2020, τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 17,46 εκατ. ευρώ, έναντι 17,02 εκατ. ευρώ, το 2019, καταγράφοντας αύξηση κατά 2,6%. Αύξηση της τάξης του 5,1% κατέγραψε ο κύκλος εργασιών, μετά από rebate & clawback του ομίλου ΙΑΣΩ το 2020, σε 75,78 εκατ. ευρώ, έναντι 72,13 εκατ. ευρώ, την αμέσως προηγούμενη χρήση,

Σε μια χρονιά πρωτόγνωρης αβεβαιότητας, λόγω της πανδημίας του Covid-19, ο όμιλος ΙΑΣΩ κατάφερε να συνεχίσει την υλοποίηση του αναπτυξιακού του πλάνου, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τα μεγέθη και τα αποτελέσματά του. Την ίδια στιγμή, με αυξημένη εγρήγορση και αίσθημα ευθύνης ο όμιλος ΙΑΣΩ παρέμεινε δυναμικά στην πρώτη γραμμή κάλυψης των ιατρικών αναγκών, παρέχοντας, υπό τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και τις οδηγίες της Επιτροπής Λοιμώξεων, πλήρη Ιατρική κάλυψη και Νοσηλευτική προστασία στους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Επίσκεψη στον Ερυθρό Σταυρό, σε λειτουργία ανακαινισμένα ΤΕΠ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», επισημαίνοντας τη σημασία της αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το υπερ - πλεονασματικό δημόσιο χρωστάει 3,8 δισ. ευρώ στους ιδιώτες

Στα 3,8 δισ. ανήλθαν τα χρέη του δημοσίου προς τους ιδιώτες προμηθευτές και τους φορολογούμενους τον περασμένο Νοέμβριο, παρά τα δημοσιονομικά πλεονάσματα. «Στρατηγικός κακοπληρωτής» τα νοσοκομεία.
Κυβερνοασφάλεια υπολογιστή
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ετοιμότητα των νοσοκομείων σε κυβερνοεπιθέσεις και απειλές χάκερ

Το 2024 κυβερνοεπίθεση σε πάροχο του NHS προκάλεσε σοβαρές διακοπές σε βασικά νοσοκομεία του Λονδίνου, οδήγησε στον θάνατο ενός ασθενή και στην κλοπή ευαίσθητων δεδομένων. Η αξία των ιατρικών δεδομένων αυξάνει τον κίνδυνο επιθέσεων.
Πλήθος σε απεργία
ΔΙΕΘΝΗ

Απεργία 15.000 νοσηλευτών στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης

Σχεδόν 15.000 νοσηλευτές απεργούν σε τρία μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και παροχές, με το συνδικάτο να κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη απεργία του κλάδου στην πόλη.