ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:57:00
Φώτο: ΑΠΕ

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην Ανατολική Αττική

Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ και του ΔΕΔΔΗΕ εργάστηκαν όλο το βράδυ καθώς είχε τεθεί εκτός το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς και πλέον η υδροδότηση που παρουσίαζε προβλήματα πίεσης έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Σε πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης στην Ανατολική Αττική έχει προχωρήσει η ΕΥΔΑΠ, με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ. Υπενθυμίζουμε πως εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη είχε τεθεί εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Η υδροδότηση των περιοχών Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάτζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχών του Δήμου Διονύσου που δεν διακόπηκε αλλά σημείωσε πτώση της πίεσης, έχει αποκατασταθεί πλήρως χάρη στην πλήρη και αποτελεσματική κινητοποίηση των συνεργείων της ΕΥΔΑΠ και του ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η εταιρεία, τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ από την πρώτη στιγμή κατέβαλλαν τεράστιες προσπάθειες, θέτοντας σε λειτουργία εναλλακτικούς τρόπους υδροδότησης, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση των παραπάνω περιοχών. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έξυπνοι μετρητές
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Έξυπνοι» μετρητές: Τελεσίγραφο έξι μηνών από ΡΑΑΕΥ σε ΔΕΔΔΗΕ για τα προβληματικά ρολόγια

Τελεσίγραφο δίνει η ΡΑΑΕΥ στον ΔΕΔΔΗΕ για την αναβάθμιση ή αντικατάσταση 330.000 «έξυπνων» μετρητών που βρίσκονται εκτός προδιαγραφών. Στα 80 εκατ. το κόστος μόνο για την αναβάθμιση το οποίο θα επιβαρύνει τους καταναλωτές.
Εγκατάσταση ΕΥΔΑΠ Θριάσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άναψε το «πράσινο φως» για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ

Μετά από 15 χρόνια που παρέμεναν αμετάβλητα, αυξάνονται τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ, μετά την έγκριση της ΡΑΑΕΥ. Τι θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου και τι θα συμβεί με τα κοινωνικά τιμολόγια.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίγιο: Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε πολίτες ως δήθεν υπάλληλοι ΔΕΔΔΗΕ

Αστυνομικοί στο Αίγιο εξάρθρωσαν εγκληματική ομάδα που παρίστανε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και διέπραττε κλοπές. Συνελήφθησαν δύο άνδρες, ταυτοποιήθηκε κι άλλος, με όφελος 65.000 ευρώ από δύο κλοπές και πέντε απόπειρες.