ΓΔ: 2569.75 -0.08% Τζίρος: 396.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
trakadas
Φώτο: Το κατάστημα Τρακαδάς

Άνοιξε πρότυπο flagship κατάστημα στη Γλυφάδα η αλυσίδα Τρακαδάς

Το κατάστημα αποτελεί πρότυπο για χρωματοπωλείο καθώς οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν και καφέ ενώ ενημερώνονται από τους εκπαιδευμένους υπαλλήλους της Τρακαδάς.

Συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων, η αλυσίδα χρωματοπωλείων Τρακαδάς, έχοντας πλέον παρουσία και στα Νότια Προάστεια. Στο εμπορικό κέντρο της Άνω Γλυφάδας (Δ. Γούναρη 220), άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο flagship store Τρακαδάς που αποτελεί κιόλας και το δέκατο συνολικά κατάστημα της εταιρείας που έχει πλέον εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες χρωματοπωλείων στην Αττική.

Το κατάστημα που αποτελεί πρότυπο για χρωματοπωλείο, έχει έκταση 500 τμ, και εκεί οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν και τον καφέ τους ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να συμβουλευτούν το εκπαιδευμένο προσωπικό της Τρακαδάς τόσο για συνδυασμούς αποχρώσεων όσο και για ολοκληρωμένες τεχνικά λύσεις που αφορούν τον κλάδο της δόμησης. 

Πρόκειται για ξεχωριστή εμπειρία υψηλού επιπέδου, που αξίζει να βιώσει ο πελάτης σημειώνει ο κ. Παναγιώτης Τρακαδάς, που τονίζει χαρακτηριστικά ότι «το νέο μας κατάστημα στην Γλυφάδα δείχνει την προσήλωση μας στο πλάνο ανάπτυξης αλλά και την δυναμική της Τρακαδάς, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται  με στόχο πάντα την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας ‘παντρεύοντας’ 2 κόσμους διαφορετικούς, του ιδιώτη και του επαγγελματία προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Ουκρανικά πλήγματα σε ρωσικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις και πλοίο

Η Ουκρανία έπληξε τρία ρωσικά διυλιστήρια στη Μπασκορτοστάν, περίπου 1.600 χλμ. από τα σύνορα, και βύθισε ρωσικό εμπορικό πλοίο με κυρώσεις, ενώ στόχευσε και άλλους στόχους στη Μαύρη Θάλασσα και τη Θάλασσα του Αζόφ.
Έκπτωση μέχρι 70%
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μείωση τζίρου για το 55% των επιχειρήσεων στο ξεκίνημα των εκπτώσεων

Έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς δείχνει πως το 55% των επιχειρήσεων-μελών κατέγραψε μείωση τζίρου το πρώτο δεκαπενθήμερο των θερινών εκπτώσεων, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2023.
Εμπορευματοκιβώτια Κίνας ΕΕ
ΔΙΕΘΝΗ

Άλμα 19,9% σημείωσε το εξωτερικό εμπόριο Γιγού στο α' εξάμηνο 2026

Το Γιγού στην Κίνα κατέγραψε εισαγωγές και εξαγωγές 486,42 δισ. γιουάν το πρώτο εξάμηνο 2026, αυξημένες κατά 19,9%. Οι εξαγωγές αθλητικών ειδών ενισχύθηκαν χάρη στις παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΑ ΟΗΕ: Ρωσικές επιθέσεις απειλούν αμάχους–Ελλάδα ζητά ειρηνευτικές συνομιλίες

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεδρίασε μετά από αίτημα της Ουκρανίας λόγω των πρόσφατων ρωσικών επιθέσεων, που προκάλεσαν θύματα αμάχους και καταστροφές, ενώ οι αξιωματούχοι προειδοποιούν για αυξημένο κίνδυνο για αμάχους και τη διανομή τροφίμων.
Αντώνι Αλμπανέζι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Αλμπανέζι: Θέτει στον Τραμπ τα νέα δασμολογικά μέτρα των ΗΠΑ

Ο πρωθυπουργός Αλμπανέζι δήλωσε ότι θα θέσει στον Τραμπ το θέμα των νέων αμερικανικών δασμών, τους οποίους θεωρεί αδικαιολόγητους και ζητά την άρση τους, μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η Ουάσινγκτον κατά της Αυστραλίας και άλλων χωρών.
δεξαμενόπλοιο Αφραμαξ στη Μαύρη Θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Οι ναυτιλιακές αποφεύγουν τα ουκρανικά λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας

Μετά από εντατικοποίηση των ρωσικών επιθέσεων σε λιμάνια της Οδησσού, ναυτιλιακές εταιρείες ανέστειλαν τον ελλιμενισμό τους στη Μαύρη Θάλασσα, προτιμώντας μεταφορές μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας, σύμφωνα με τοπικές πηγές.