ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Westnet, Olympia Group
Πηγή: Westnet

Westnet: Επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Πολωνία

Η Westnet, μετά την επιτυχημένη πορεία της στη διανομή προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την επέκτασή της στην Πολωνία και την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας.

Η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι ξεκινάει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Πολωνική αγορά με την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας στην Πολωνία, WESTNET DISTRIBUTION POLAND sp. z o.o. Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα για πάνω από 15 χρόνια και τη σημαντική επέκτασή της στην Κύπρο το 2017 καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της Κυπριακής αγοράς με τοπική παρουσία, η Westnet κάνει τώρα ένα νέο μεγάλο βήμα με το άνοιγμα στην Πολωνία, σε μία μεγάλη Ευρωπαϊκή αγορά. Η παρουσία της εταιρείας στην Πολωνία ξεκινάει με την εμπορική δραστηριότητα των καταναλωτικών μπαταριών, στοχεύοντας στην αύξηση των μεριδίων αγοράς σε μια προϊοντική κατηγορία που η Westnet επιδεικνύει ισχυρό αποτύπωμα τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, η Westnet αποτελεί τον κορυφαίο διανομέα καταναλωτικών μπαταριών Toshiba παγκοσμίως και αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, γεγονός που αντανακλά την έντονη εξωστρέφεια και τον πολυεθνικό χαρακτήρα της. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα επέκταση εντάσσεται στο στρατηγικό  σχεδιασμό της εταιρείας για την περαιτέρω ανάπτυξη σε νέες γεωγραφίες, με στόχο να προσφέρει και στους Πολωνούς πελάτες της την προστιθέμενη αξία που την έχει καταστήσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη σε περισσότερες από 60 χώρες στην ΕΜΕΑ. Παράλληλα, αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της μέσα από τις συνέργειες που θα προκύψουν στις υπόλοιπες προϊοντικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Με ανταγωνιστικά προϊόντα, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας κι εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, όραμα της Westnet είναι να οδηγεί τις εξελίξεις στην εμπορία και διανομή προϊόντων και υπηρεσιών, αναπτύσσοντας αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους συνεργάτες της. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε σχετικά: «Η μακρόχρονη ανοδική πορεία μας και η ισχυρή θέση μας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά επιβεβαιώνουν την επιτυχία των στρατηγικών μας επιλογών. Τώρα, συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του στρατηγικού μας πλάνου, επενδύοντας στην ανάπτυξη σε νέες αγορές στο εξωτερικό. Πιστεύουμε στη δυναμική της Πολωνικής αγοράς και πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά τους και συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδειο δικαστήριο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρώσος καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ Πολωνίας από ρωσικό δικαστήριο

Ο Ρώσος Γκεόργκι Πιρόγκοφ καταδικάστηκε στη Μόσχα σε 23 χρόνια κάθειρξη για κατασκοπεία υπέρ της Πολωνίας, μία μέρα μετά τη σύλληψη Ρώσου στην Πολωνία με κατηγορία σχεδιασμού δολοφονίας ουκρανοαμερικανού στη Βαρσοβία.
Ντόναλντ Τουσκ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Πολωνία: Σύλληψη Ρώσου για σχέδιο δολοφονίας Αμερικανο-Ουκρανού στη Βαρσοβία

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Τουσκ ανακοίνωσε τη σύλληψη Ρώσου, φερόμενου ως πράκτορα της Μόσχας, που σχεδίαζε τη δολοφονία Αμερικανο-ουκρανού στη Βαρσοβία. Η επίθεση αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, με σύλληψη στις 7 Αυγούστου.
Κυβερνοέγκλημα προειδοποίηση υπολογιστή
ΔΙΕΘΝΗ

Πολωνία: Διαρροή δεδομένων 19 εκατομμυρίων μετά από κυβερνοεπίθεση

Περίπου 19 εκατομμύρια πολίτες στην Πολωνία επηρεάστηκαν από μαζική διαρροή ιατρικών και προσωπικών δεδομένων, λόγω κυβερνοεπίθεσης σε προμηθευτή λογισμικού. Το περιστατικό θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα στη χώρα.
Η ξήρανση του Βιστούλα
ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζεται η πτώση υδάτων σε Ρήνο και Βιστούλα με ιστορικά χαμηλά

Ο Ρήνος απειλείται με διακοπή της ναυσιπλοΐας λόγω πολύ χαμηλής στάθμης εξαιτίας έλλειψης βροχής, προειδοποιεί η BDB. Αντίστοιχα, σε ιστορικά χαμηλά έπεσε και ο ποταμός Μπιστούλα στη Βαρσοβία, σύμφωνα με το IMGW.