ΓΔ: 2616.12 0.53% Τζίρος: 275.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03

Στον Δ. Μελισσανίδη η «Ναυτεμπορική», στην Cairo Estate τα ακίνητα

Το αντίτιμο έφθασε στα επτά εκατ. ευρώ, ενώ τα κτήρια της εταιρείας αποκτήθηκαν από τον όμιλο Cairo Estate, κατά τον σημερινό πλειστηριασμό.

Στην εταιρεία Zofrank Holdings, η οποία φέρεται ότι συνδέεται με τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, πέρασε η ιστορική εφημερίδα «Ναυτεμπορική», με το τίμημα να φθάνει στα επτά εκατ. ευρώ, καθώς σήμερα υπήρξε πλειστηριασμός του συνόλου των περιουσιακών τίτλων της εταιρείας. 

Ενδιαφέρον για την απόκτηση τόσο της εφημερίδας όσο και της ομότιτλης ενημερωτικής ιστοσελίδας υπήρξε και από την πλευρά της εταιρείας Alter Ego του κ. Β. Μαρινάκη όσο και από την εταιρεία Τεχνική Ολυμπιακή.  Αναφορικά με τα ακίνητα της εταιρείας πλειοδότης ήταν η εταιρεία Cairo Estate. 

Σημειώνεται ότι η «Ναυτεμπορική» ιδρύθηκε το 1924 από τους αδελφούς Αθανασιάδη σηματοδοτώντας την εμφάνιση του οικονομικού τύπου στην Ελλάδα. Η πρώτη έκδοσή της ήταν με τον τίτλο «Ναυτικόν και Εμπορικόν Δελτίον» στις 4 Απριλίου του 1924 με έδρα τον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της κατοχής διέκοψε την έκδοσή της και επανεκδόθηκε στις 8 Μαρτίου 1945.  Στις 2 Αυγούστου 1948 μετονομάστηκε σε «Ναυτεμπορική» και μετέφερε την έδρα της στη περιοχή της Κολοκυνθούς. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ναυτεμπορική: Στον Δ. Μελισσανίδη ο τίτλος, σε Cairo Estate τα ακίνητα

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την απόκτηση των βασικών περιουσιακών της στοιχείων από τους δύο ομίλους, ενώ τονίζει ότι για ένα από τα περιουσιακά της στοιχεία δεν υπήρξε καμία προσφορά.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Αμερικανικά πλήγματα κατά του ιρανικού Κεσμ αναφέρουν ΜΜΕ, εκτός Ισραήλ

Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, πραγματοποίησαν περιορισμένα πλήγματα σε ιρανικό νησί στο στενό του Ορμούζ, ενώ ο Τραμπ δήλωσε ανοιχτός σε συμφωνία με την Τεχεράνη. Αναφέρθηκαν εκρήξεις και πτήσεις αεροσκαφών στο Κεσμ.
Στατική γαλλικού κοινοβουλίου
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές για το κλείσιμο του CNews στη Βουλή

Αίτημα για την απομάκρυνση του CNews από τα γαλλικά μέσα συγκέντρωσε πάνω από 500.000 υπογραφές, οδηγώντας ενδεχομένως σε συζήτηση στη Βουλή. Ο όμιλος Canal+ απορρίπτει κατηγορίες για ακροδεξιές απόψεις, μιλώντας για ελευθερία έκφρασης.
Δημήτρης Παπαστεργίου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαστεργίου: Η αξιόπιστη ενημέρωση κρατά τον πολίτη στο επίκεντρο

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ, τόνισε τη σημασία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο 56ο Συνέδριο ΕΣΕΤ στην Καλαμπάκα, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση και αναδεικνύοντας το ρόλο του περιφερειακού Τύπου.
Πάυλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Ο τίτλος της «Δημοκρατίας» παραπλανητικός και διαστρεβλωτικός

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε το πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» παραπλανητικό, σημειώνοντας ότι ενήργησε σύμφωνα με το νόμο και ασκώντας κριτική στην εφημερίδα για διαστρέβλωση των γεγονότων και έλλειψη επικοινωνίας μαζί του.