ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

ΑΔΜΗΕ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 26 Μαρτίου για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για την λήψη απόφασης στα θέματα, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 6η Απριλίου 2021.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 26 Μαρτίου καλεί ο ΑΔΜΗΕ, με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, οι  μέτοχοι να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Ανακοινώσεις

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαρτίας για την λήψη απόφασης στα ανωτέρω θέματα της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 6η Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID‐19. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συζήτηση σε φόρουμ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μανουσάκης: Ανάγκη για ταχύτερες επενδύσεις σε αποθήκευση και διασυνδέσεις

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης τόνισε την ανάγκη ταχύτερων επενδύσεων σε αποθήκευση και ηλεκτρικές διασυνδέσεις, με στόχο χαμηλότερες τιμές και ενεργειακή ασφάλεια.
Συζήτηση σε φόρουμ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μανουσάκης: Κρίσιμες οι επενδύσεις σε αποθήκευση και διασυνδέσεις

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης, τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης επενδύσεων σε αποθήκευση και διασυνδέσεις για χαμηλότερο ενεργειακό κόστος και ασφάλεια.
Μανουσάκης Μανουσός ADMIE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μανουσάκης: Τον Ιούνιο ολοκληρώνεται η ΑΜΚ, εκτιμά θετική απάντηση ΕΤΕπ για GSI

Τον Ιούνιο ολοκληρώνεται η ΑΜΚ ύψους 1 δισ. ευρώ. Ο επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ Μ. Μανουσάκης, προεξοφλεί θετική την απάντηση της ΕΤΕπ για την χρηματοδότηση του GSI. Πρόκληση η αποθήκευση, ανάγκη για επιτάχυνση.