ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

Euroxx: Με τιμή - στόχο στα 3,4 ευρώ ξεκινά κάλυψη του ΑΔΜΗΕ

Σύμφωνα με την ανάλυση της χρηματιστηριακής, η μετοχή παρέχει άμεση έκθεση στο υψηλής ανάπτυξης και περιορισμένου ρίσκου ελληνικό δίκτυο διανομής.

Τιμή - στόχο στα 3,4 ευρώ και σύσταση «overweight» ανακοίνωσε η Euroxx ανακοίνωσε για τον ΑΔΜΗΕ, διαβλέποντας περιθώριο ανόδου 36% από τα τρέχοντα επίπεδα.  

Σύμφωνα με την ανάλυση της χρηματιστηριακής, η μετοχή παρέχει άμεση έκθεση στο υψηλής ανάπτυξης και περιορισμένου ρίσκου ελληνικό δίκτυο διανομής. 

Η Euroxx επισημαίνει τη φθηνή αποτίμηση της μετοχής και το μεγάλο discount, ενώ όσον αφορά στο μέρισμα, προβλέπει μερισματική απόδοση 3,3 - 4,6% ως το 2024.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Μηνύματα Μητσοτάκη, τα πηγαδάκια, πόσο θα βαρύνει το 2026 η δωρεά των τραπεζών

Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα, οι παρεμβάσεις των βουλευτών της ΝΔ, πόσο θα επηρεάσει τα μεγέιθη του 2026 η δωρεά των τραπεζών, οι πιέσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ντίζελ και το νέο «κατόρθωμα» Τραμπ.
Ευάγγελος Τουρνάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρνάς: Συνεργασία με τον ΑΔΜΗΕ για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον ΑΔΜΗΕ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, με στόχο την προστασία κρίσιμων ενεργειακών υποδομών και των δασών.