ΓΔ: 2569.75 -0.08% Τζίρος: 396.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτο: ΕΔΑ ΘΕΣΣ

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ανάπτυξη σε αμείωτους ρυθμούς με ασφάλεια

Σημαντική αύξηση παρουσίασαν οι όγκοι διανομής, οι οποίοι ανήλθαν σε 10,7 εκατ. κυβικά, αυξημένοι κατά 31% συγκριτικά με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Πάνω από 2.000 νέοι καταναλωτές υπέγραψαν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ τον Αύγουστο, 2% περισσότεροι από την ίδια περίοδο του 2019, παρά τις κρίσιμες συνθήκες λόγω της πανδημίας και τις επιπτώσεις της θερινής περιόδου. Αντίστοιχα σημαντική αύξηση παρουσίασαν οι όγκοι διανομής, οι οποίοι ανήλθαν σε 10,7 εκατ. κυβικά, αυξημένοι κατά 31% συγκριτικά με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Ο αριθμός αιτήσεων για νέες συνδέσεις φυσικού αερίου που υποβάλλεται από τους καταναλωτές διατηρεί αυξητική τάση και για το λόγο αυτό, οι δύο κινητές μονάδες της ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τις απομακρυσμένες περιοχές για την αποφυγή του συγχρωτισμού των πολιτών στα Γραφεία Εξυπηρέτησης της Εταιρείας.

Στόχος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί η υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου για την αύξηση της διείσδυσης του φυσικού αερίου στις περιοχές της Αδείας, και η τήρηση του Προγράμματος Ανάπτυξης στο ακέραιο, λαμβάνοντας διαρκώς αυστηρά μέτρα προστασίας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ειδικότερα, τα μέτρα ασφάλειας συνοψίζονται ως ακολούθως:

  • Πραγματοποίηση υποχρεωτικά προληπτικού μοριακού τεστ και τεστ αντισωμάτων όλων των υπαλλήλων που επιστρέφουν από καλοκαιρινή άδεια σε συμβεβλημένα με την Εταιρεία διαγνωστικά κέντρα. 
  • Προγραμματισμός συναντήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφυγή περιττών μετακινήσεων στους χώρους της Εταιρείας.
  • Τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων εξ΄ αποστάσεως μέτρησης θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, σε όλες τις πύλες εισόδου της Εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία.
  • Τήρηση αυστηρών μέτρων προστασίας, χρήση αντισηπτικών και μάσκας στους χώρους των γραφείων και στο πεδίο
  • Αποστολή καθημερινής ενημέρωσης και οδηγιών στο προσωπικό ανάλογα με  τις τρέχουσες εξελίξεις
  • Πραγματοποίηση απολυμάνσεων σε όλους τους χώρους σε συστηματική βάση.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ διασφαλίζει τη συνέχιση των λειτουργιών της για την αδιάλειπτη διανομή του φυσικού αερίου και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς του καταναλωτές της και τους Χρήστες Διανομής. Με ύψιστο στόχο την ανάσχεση της πανδημίας, η Εταιρεία ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τα μέτρα που υπαγορεύονται από την Πολιτεία για την προστασία των εργαζομένων, των συνεργατών και του κοινωνικού συνόλου. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Πιθανές νέες άδειες γεωτρήσεων στη Βόρεια Θάλασσα λέει ο Μπέρναμ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Άντι Μπέρναμ τόνισε πως θα ακολουθήσει «πραγματιστική» στάση σχετικά με τις εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Βόρεια Θάλασσα, απαντώντας στα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για νέες άδειες γεωτρήσεων.
Σημαία Κίνας γρανάζια βιομηχανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Ρεκόρ στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου για το 2025

Η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου της Κίνας έφτασε σε νέο ρεκόρ το 2025 με 420 εκατ. τόνους, ενισχύοντας ενεργειακή ανεξαρτησία. Το πετρέλαιο σχιστόλιθου ξεπέρασε τα 8,5 εκατ. τόνους, δέκα φορές πάνω από το 2018.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε νέο CEO της Naftogaz τον Σέργκιι Φεντορένκο

Ο Σέργκιι Φεντορένκο, εμπορικός διευθυντής της Naftogaz, ορίζεται νέος διευθύνων σύμβουλος στη θέση του Κορέτσκι, όπως ανακοίνωσε ο Β. Ζελένσκι. Ο Φεντορένκο διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα ενέργειας της Ουκρανίας.
Σημαίες ΗΠΑ και Ιράκ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ τη Δευτέρα στην Ουάσινγκτον για ενεργειακές συμφωνίες

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Αλί αλ Ζαΐντι θα επισκεφθεί τη Δευτέρα την Ουάσινγκτον με επίσημη αποστολή, όπου θα υπογραφούν μνημόνια συνεργασίας με έμφαση στον τομέα του πετρελαίου και την προσέλκυση αμερικανικών εταιρειών.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε υποδομές της Naftogaz

Η Naftogaz γνωστοποίησε ότι ρωσικά drones προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε μονάδες παραγωγής και αποθήκευσης φυσικού αερίου στην Πολτάβα, με αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας μέρους των εγκαταστάσεων.