ΓΔ: 2701.38 0.37% Τζίρος: 263.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Shutterstock

Έκτακτη Γ.Σ. στη «Φίλιππος Νάκας» για επιστροφή μετρητών στους μετόχους

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 11 Νοεμβρίου 2019 ανακοίνωσε η «Φίλιππος Νάκας» με σκοπό την επιστροφή μετρητών στους μετόχους.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση, για την επιστροφή μετρητών στους μετόχους καλεί η «Φίλιππος Νάκας», με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2019, στις 09:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο 19ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία Αττικής. Όπως ενημερώνει η εταιρεία, εφόσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία του 1/5 του μετοχικού κεφαλαίου, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική γενική συνέλευση στις 18 Νοεμβρίου.

Οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

- Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού της διαφοράς υπέρ το άρτιο έως του ποσού των 600.000,00€ με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

- Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους έως του ποσού των 600.000,00€ και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

- Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ χειρονομία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απειλεί με διακοπή εμπορίου αν η Fed δεν μειώσει τα επιτόκια

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε τη Fed να μειώσει άμεσα τα επιτόκια, διαφορετικά απειλεί να διακόψει εμπορικές σχέσεις με χώρες που έχουν εμπορικό έλλειμμα με τις ΗΠΑ. Η δήλωσή του ήρθε μετά από θετικά στοιχεία για την αμερικανική αγορά εργασίας.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ κατηγορεί το Λονδίνο ότι προτιμά τις Βρυξέλλες από τις ΗΠΑ

Ο Τζέιμισον Γκριρ, εκπρόσωπος του USTR, δήλωσε στους Financial Times ότι το Ηνωμένο Βασίλειο προτιμά τις Βρυξέλλες από τις ΗΠΑ, εκφράζοντας απογοήτευση που το Λονδίνο δεν εκμεταλλεύεται το Brexit για να ενισχύσει τις σχέσεις με την Αμερική.
Attica Πολυκαταστήματα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica: Άνοδος πωλήσεων 7% και «άλμα» 23% για το e-shop στο εξάμηνο

Πωλήσεις 113,6 εκατ. ευρώ και κέρδη 7,1 εκατ. κατέγραψε η Attica στο εξάμηνο, που χαρακτηρίστηκε και από το ντεμπούτο της μετοχής στο ΧΑ, με το e-shop να «τρέχει» με 23% και τις επενδύσεις να συνεχίζονται.