ΓΔ: 2501.13 1.02% Τζίρος: 217.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
επιχειρηματική χειραψία γραφείο
Φώτο: Shutterstock

ΟΝΥΞ: Χρηματοδότηση 229,6 εκατ. για το project στη Σάνη

Με χρηματοδότηση 229,6 εκατ. από Credia Bank και ΤΑΑ, η ΟΝΥΞ προχωρά στην ανάπτυξη αγροτουριστικού χωριού με σύνθετο κατάλυμα στη Σάνη Χαλκιδικής.

Η «ΟΝΥΞ Τουριστική Α.Ε.» εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 229,573 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου της στη Σάνη Χαλκιδικής, που αφορά τη δημιουργία αγροτουριστικού χωριού με σύνθετο τουριστικό κατάλυμα. 

Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε από την Credia Bank μέσω του μηχανισμού δανείων με κρατική στήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελλάδα 2.0», επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του project και τις προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργεί για τον τουρισμό και την τοπική οικονομία.

Η ανακοίνωση της ΟΝΥΞ

Η «ΟΝΥΞ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ανακοινώνει την έγκριση χρηματοδότησης του επενδυτικού της σχεδίου με τίτλο «Αγροτουριστικό Χωριό με Σύνθετο Τουριστικό Κατάλυμα στη Σάνη Χαλκιδικής» από την «Credia Bank» μέσω του μηχανισμού δανείων με κρατική στήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – ΤΑΑ (πρόγραμμα «Ελλάδα 2.0) ύψους €229.573 εκατ.(€130.439 εκατ.Δάνειο ΤΑΑ & €99.134 εκατ.Δάνειο Συγχρηματοδότησης CrediaBank).

Η έγκριση του δανείου αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας και η επένδυση αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με πολλαπλασιαστικό αποτύπωμα στην τοπική οικονομία.

-Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας , τηλ. +30 6937 011021

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμάνι Χανίων Κρήτης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ

Ο Δήμος Χανίων υπέγραψε τη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού σχολείου με προϋπολογισμό 830.000 ευρώ μέσω του προγράμματος «Κρήτη 2021-2027», συνεχίζοντας την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών του.
Σημαία Βουλγαρίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Βουλγαρία αποκτά την τέταρτη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης έως Ιούλιο

Η Βουλγαρία θα λάβει σχεδόν 1 δισ. ευρώ από το Σχέδιο Ανάκαμψης, αφού εκπλήρωσε 23 από τους 26 στόχους για την τέταρτη δόση, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ατανάς Πεκάνοφ, μετά από θετική αξιολόγηση της ΕΕ.
Χαρτονομίσματα και κέρματα γιουάν
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα αύξησε τα δάνεια κατά 9,11 τρισ. γιουάν στο πεντάμηνο 2026

Τα δάνεια της Κίνας στο κινεζικό νόμισμα αυξήθηκαν κατά 9,11 τρισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 1,16 τρισεκατομμύριο ευρώ) στο πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου του 2026, σύμφωνα με τα στοιχεία της κεντρικής τράπεζας της Κίνας (PBC) που παρουσιάστηκαν στις 12 Ιουνίου.