ΓΔ: 2183.44 0.21% Τζίρος: 209.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Metlen Energy & Metals banner
Φωτο: Metlen, η νέα επωνυμία του Ομίλου Μυτιληναίου.

Metlen: Πακέτα γαλλίου 500 γρ. στέλνονται σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Το πρώτο τυποποιημένο πακέτο 500 γραμμαρίων γαλλίου της Metlen Energy & Metals, από τα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, ξεκινά για δοκιμές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία, σηματοδοτώντας την έναρξη του εμβληματικού έργου της εταιρείας για τις Κρίσιμες Πρώτες Ύλες στην ΕΕ.

Την έναρξη της αποστολής των πρώτων τυποποιημένων πακέτων γαλλίου 500 γραμμαρίων σε υποψήφιους αγοραστές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, επισημαίνοντας ότι το εμβληματικό έργο Γαλλίου της Metlen Energy & Metals προχωρά με πλήρη ταχύτητα και νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. 

Η παρουσίαση του πρώτου πακέτου πραγματοποιήθηκε κατά την τριήμερη μηνιαία συνάντηση της διοίκησης και των επικεφαλής επιχειρηματικών τομέων στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα για την τοποθέτηση της Ελλάδας και της Ευρώπης στον παγκόσμιο χάρτη των Κρίσιμων Πρώτων Υλών.

Η ανάρτηση του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της τριήμερης μηνιαίας μας συνάντησης στις κύριες βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, η οποία συγκεντρώνει όλους τους επικεφαλής επιχειρηματικών τομέων και την ανώτατη διοίκηση όλων των δραστηριοτήτων Ενέργειας & Μεταλλουργίας, είχαμε όλοι τη χαρά να δούμε το πρώτο τυποποιημένο πακέτο 500 γραμμαρίων Γαλλίου.

Η αποστολή αυτών των πακέτων σε ενδιαφερόμενους αγοραστές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ιαπωνία για δοκιμές και πειραματικές εφαρμογές πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα!

Το εμβληματικό έργο Γαλλίου, που τοποθετεί την Ελλάδα και την Ευρώπη στον χάρτη του παγκόσμιου φάσματος Κρίσιμων Πρώτων Υλών, προχωρά με πλήρη ταχύτητα και νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα!

Θα κρατώ προσωπικά όλους τους φίλους μας ενήμερους για αυτό το συναρπαστικό νέο επιχειρηματικό ταξίδι της Metlen Energy & Metals! 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχειρηματικό συνέδριο πάνελ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

OSAC: Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Συνάντηση στην Αθήνα με την Κ. Γκίλφοϊλ

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, συμμετείχε στη Συνάντηση του OSAC και τόνισε ότι η προστασία των Αμερικανών στο εξωτερικό είναι προτεραιότητα, με το OSAC να ενισχύει τη συνεργασία και την ασφάλεια.
Νίκος Ανδρουλάκης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Στρασβούργο για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί αύριο στο Στρασβούργο για τη συζήτηση του σκανδάλου παράνομων παρακολουθήσεων στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου και θα συναντηθεί με την επικεφαλής των S&D, Ιράτσε Γκαρσία Πέρεθ.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Σδούκου: Η Ελλάδα προχωρά με σχέδιο σε αβέβαιη διεθνή συγκυρία

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως η Ελλάδα ενεργεί με ρεαλισμό σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, δίνοντας προτεραιότητα στο εθνικό συμφέρον ανεξάρτητα από τις δημοσκοπήσεις, ενώ η κρίση δείχνει την ικανότητα διαχείρισης των προκλήσεων.
Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει μπάσκετ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας του Ευρωκοινοβουλίου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ανάμεσα στις πρώτες προσωπικότητες που τιμήθηκαν με το νέο Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας, όπως ανακοίνωσε η Ρομπέρτα Μέτσολα, για τη συμβολή τους στην ενοποίηση και τις αξίες της Ευρώπης.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα εξετάζει την ένταξη πυρηνικής ενέργειας στην πολιτική της

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στη Σύνοδο για την πυρηνική ενέργεια στο Παρίσι ότι η Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενο ένταξης της πυρηνικής ενέργειας στην εθνική πολιτική, θεωρώντας στρατηγικό λάθος τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της.