ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Metlen Energy & Metals banner
Φωτο: Metlen, η νέα επωνυμία του Ομίλου Μυτιληναίου.

Η METLEN συνεργάζεται με την Power Factors για έξυπνη διαχείριση έργων ΑΠΕ

Η METLEN συνεργάζεται με την Power Factors για την εφαρμογή της πλατφόρμας Unity APM, που αυτοματοποιεί τη διαχείριση έργων ΑΠΕ, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα του χαρτοφυλακίου της.

Η METLEN ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Power Factors, εταιρεία λογισμικού που εξειδικεύεται στη διαχείριση αιολικών, φωτοβολταϊκών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας

Η συμφωνία περιλαμβάνει την υλοποίηση της πλατφόρμας Unity Asset Performance Management (APM), μιας προηγμένης λύσης που στοχεύει στην αυτοματοποίηση και ενοποίηση των βασικών διαδικασιών παρακολούθησης, συμμόρφωσης και αξιοποίησης των έργων ΑΠΕ της METLEN σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, "η συνεργασία αυτή ενισχύει την αποδοτικότητα, τη διαφάνεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της METLEN, δίνοντας νέα ώθηση στη διεθνή της στρατηγική και θέτοντας τις βάσεις για την επόμενη γενιά έξυπνων ενεργειακών λύσεων".

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτοβολταϊκό πάρκο-Metlen
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγικές συμφωνίες Metlen στην «καθαρή» ενέργεια σε τρεις ηπείρους

Η Metlen υπογράφει διεθνή PPAs με ENGIE, iliad και Copec, ενισχύοντας τη θέση της στην παγκόσμια αγορά καθαρής ενέργειας. Μετασχηματίζεται σε βασικό μοχλό πράσινης μετάβασης σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική αλλά και Ασία.
Σταθμός αποθήκευσης ενέργειας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε Β. Μακεδονία - Βουλγαρία το φτηνό ρεύμα των ΑΠΕ, υψηλές τιμές στην Ελλάδα

Η καθυστέρηση στις υποδομές αποθήκευσης στερεί από την Ελλάδα το όφελος της φθηνής πράσινης ενέργειας, που διοχετεύεται σε Β. Μακεδονία και Βουλγαρία που διαθέτουν μπαταρίες.
Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Αντλεί κεφάλαια ρεκόρ 4,5 δισ., πάνω από 11 δισ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση

Ψήφος εμπιστοσύνης από κορυφαίους επενδυτές στο νέο στρατηγικό σχέδιο της ΔΕΗ. Η τιμή διάθεσης της μετοχής στην ίδια τιμή που είχε κλείσει την ημέρα ανακοίνωσης της ΑΜΚ (18,63 ευρώ). Τέταρτη στο Euronext Athens με κεφαλαιοποίηση 11,5 δισ. ευρώ.
Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Πάνω από 15 δισ. οι προσφορές για την ΑΜΚ, νωρίτερα οι υπηρεσίες φωνής

Σήμερα κλείνει το βιβλίο προσφορών με πρωτοφανές ενδιαφέρον. Πάνω από τα 15 δισ. ευρώ οι προσφορές μέσα σε δύο μέρες. Νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό η είσοδος στις υπηρεσίες φωνής.