ΓΔ: 2617.56 0.41% Τζίρος: 131.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:51:36
Συνέντευξη εργασίας χέρια
Φώτο: Shutterstock

Softweb: Ενίσχυση στο web development μέσω εξαγοράς της DevOcean

Η Vitamin Media Α.Ε., μέλος του Ομίλου Softweb, εξαγόρασε το 100% της DevOcean I.K.E. έναντι 35.000 ευρώ, αποκτώντας εξειδικευμένο business unit στον χώρο του web development.

Η Vitamin Media Α.Ε., μέλος του Ομίλου Softweb, ανακοίνωσε την εξαγορά του 100% των εταιρικών μεριδίων της DevOcean I.K.E., έναντι συνολικού τιμήματος 35.000 ευρώ, με χρήση ιδίων κεφαλαίων.

Η στρατηγική αυτή κίνηση εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο του Ομίλου Softweb για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος τεχνολογίας και επικοινωνίας, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην αγορά της Οικοσυμμετρίας. 

Μέσω της εξαγοράς, η Vitamin Media ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της και αποκτά πλέον αυτόνομη επιχειρησιακή μονάδα (business unit) στον τομέα του web development, με δυνατότητα υλοποίησης τεχνολογικά προηγμένων ιστοσελίδων, B2C και B2B e-commerce πλατφορμών και ψηφιακών portals.

Η εξαγορά της DevOcean δεν αποτελεί απλώς επέκταση υπηρεσιών, αλλά ένωση εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Η DevOcean, με πολυετή παρουσία στον χώρο του web development και του technical SEO, έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 180 έργα σε ποικίλους κλάδους της οικονομίας, φέρνοντας σημαντική προστιθέμενη αξία στις τεχνολογικές δυνατότητες του Ομίλου Softweb.

Με αυτή τη συνεργασία, ενισχύεται περαιτέρω η ικανότητα του Ομίλου να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής εξωστρέφειας, αξιοποιώντας τη συνέργεια μεταξύ UX/UI designers, full-stack web developers και digital consultants.

Η συμφωνία έρχεται ως φυσική εξέλιξη της τριετούς στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Vitamin Media και DevOcean, στη διάρκεια της οποίας οι δύο εταιρείες είχαν ήδη συνδημιουργήσει πολλαπλά επιτυχημένα έργα στον χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φορτωμένο εμπορευματοκιβώτιο πλοίο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ελλάδα αυξάνει τις εξαγωγές και ξεπερνάει Ευρωπαίους ανταγωνιστές

Η εξωστρέφεια είναι κρίσιμη για την ελληνική οικονομία. Παρά τις γεωπολιτικές πιέσεις, νέα μελέτη της Εθνικής Τράπεζας δείχνει ότι οι ελληνικές εξαγωγές κερδίζουν έναντι των ανταγωνιστών, με ανάλυση που αποκαλύπτει τα σημεία ανάπτυξης.
Ράφια σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενισχύεται η εθνική πρωτοβουλία για χαμηλότερες τιμές στα ράφια

Η εθνική πρωτοβουλία για χαμηλότερες τιμές στα βασικά είδη ισχυροποιείται, με 686 επώνυμα προϊόντα από 55 εταιρείες να συμμετέχουν ήδη. Οι τιμές στα σούπερ μάρκετ μειώθηκαν τον Ιούλιο για πρώτη φορά έπειτα από 7 μήνες αυξήσεων.
Βιομηχανική εγκατάσταση από ψηλά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΒΕ: Θετικό το άνοιγμα της Κυβερνητικής Επιτροπής Βιομηχανίας

Ο ΣΒΕ χαιρετίζει ως θετική την επανενεργοποίηση της Επιτροπής Βιομηχανίας, υπογραμμίζοντας όμως την ανάγκη για εθνικό σχέδιο που θα τοποθετήσει τη βιομηχανία στο επίκεντρο της ανάπτυξης, με έμφαση σε επενδύσεις, υποδομές και καινοτομία.