ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Shutterstock

Βιοκαρπέτ: Έκτακτη Γ.Σ. για παροχή εγγύησης υπέρ της Exalco στις 31/10

Η Βιοκαρπέτ συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 31 Οκτωβρίου, με μοναδικό θέμα την έγκριση παροχής εγγύησης υπέρ της θυγατρικής Exalco, ενισχύοντας το πλαίσιο στήριξης του ομίλου και την υλοποίηση των επιχειρηματικών του σχεδίων.

Η Βιοκαρπέτ ανακοίνωσε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2025, στις 11:00 το πρωί, με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Η διοίκηση της εταιρείας θα ζητήσει την έγκριση της γενικής συνέλευσης για τη χορήγηση εγγύησης υπέρ της θυγατρικής Exalco, στο πλαίσιο της στήριξης των επενδυτικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της.

Όπως επισημαίνουν κύκλοι της εταιρείας, η απόφαση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης της συνεργασίας και της κεφαλαιακής ευρωστίας του ομίλου, με στόχο τη διεύρυνση της παρουσίας του στις διεθνείς αγορές και τη δημιουργία νέων αναπτυξιακών προοπτικών.

Η Βιοκαρπέτ, μέσα από την ενεργή στήριξη των θυγατρικών της, επιδιώκει να ενισχύσει τη συνολική επιχειρηματική της δυναμική και να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για τους μετόχους της σε ένα απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύνεδρος μεσηλικιών panel
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΕΒΕΘ-Υφυπουργού Εργασίας: Στο επίκεντρο η έλλειψη προσωπικού

Η έλλειψη προσωπικού επηρεάζει τη λειτουργία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ. Προτείνεται απλοποίηση πρόσληψης αλλοδαπών εργαζομένων και μετατροπή της επιδότησης ανεργίας σε επιδότηση απασχόλησης.
Χάρης Θεοχάρης σε εκδήλωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωστρέφειας στη Λαμία με Χ. Θεοχάρη

Στη Λαμία συνεδρίασε για πρώτη φορά η Κυβερνητική Επιτροπή Εξωστρέφειας. Υπογράφηκε μνημόνιο για Γραφείο Εξωστρέφειας με στόχο να ενισχυθούν οι τοπικές εξαγωγές και επενδύσεις. Προηγήθηκε επίσκεψη στην ΕΑΣ Στυλίδας.
Κτίριο ΑΑΔΕ Αθήνας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για δηλώσεις εισοδήματος νομικών προσώπων

Από σήμερα λειτουργεί στην ψηφιακή πύλη myAADE η εφαρμογή για τις δηλώσεις εισοδήματος νομικών προσώπων, ενώ ενεργοποιείται και η αυτόματη έκδοση προστίμων για εκπρόθεσμες υποβολές.
Αναστάσιος Αρανίτης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρανίτης: Καταλυτικός ο ρόλος της AKTOR στις υποδομές της Κρήτης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών AKTOR ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ και AKTOR ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, Αναστάσιος Αρανίτης ανέδειξε τον ρόλο της AKTOR στα μεγάλα έργα της Κρήτης, από τον Βόρειο Οδικό Άξονα και τις φοιτητικές εστίες έως τα κρίσιμα υδραυλικά έργα στο Λασίθι.