ΓΔ: 2613.73 -0.03% Τζίρος: 242.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Τράπεζα Πειραιώς πινακίδα
Εξωτερική προβολή πινακίδας της Τράπεζας Πειραιώς σε κεντρικό κατάστημα στην Ελλάδα.

Η Πειραιώς διατηρεί ισχυρό δίκτυο ΑΤΜ παρά την πώληση της ΚΕΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς, ακόμη και μετά την πώληση της ΚΕΑ, διατηρεί πάνω από 1.290 ΑΤΜ σε καταστήματα και απομακρυσμένες περιοχές, εξασφαλίζοντας πλήρη φυσική κάλυψη.

Η Τράπεζα Πειραιώς, ακόμη και μετά την πρόσφατη πώληση του 80,10% της θυγατρικής ΚΕΑ που διαχειριζόταν το δίκτυο ΑΤΜ, διατηρεί ένα από τα πλέον δυναμικά δίκτυα αυτόματων ταμειολογιστικών μηχανών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί, η Πειραιώς παραμένει σταθερή στην εξυπηρέτηση του πελατειακού της κοινού, έχοντας μετά την πώληση περισσότερων από 850 ΑΤΜ που βρίσκονταν εκτός καταστημάτων, σημαντική φυσική παρουσία σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα διατηρεί πάνω από 360 ιδιόκτητα ΑΤΜ off-site, τα οποία βρίσκονται τοποθετημένα σε νησιά, απομακρυσμένες περιοχές, καθώς και σε τοποθεσίες όπου λειτουργούσαν παλαιότερα τραπεζικά καταστήματα. Αυτό το δίκτυο έχει ως στόχο τη διασφάλιση της αδιάλειπτης εξυπηρέτησης των πελατών της, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες ακόμη και σε γεωγραφικά απαιτητικές περιοχές.

Παράλληλα, η Τράπεζα Πειραιώς αριθμεί 934 ΑΤΜ εντός του εκτεταμένου δικτύου των 370 καταστημάτων της, προσφέροντας ολιστική κάλυψη και ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα.

Η πανελλαδική παρουσία της Πειραιώς, όπως προκύπτει από τα διαθέσιμα συγκεντρωτικά στοιχεία, παραμένει «πλήρης και επαρκής», επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της τράπεζας στη διατήρηση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης μέσω του φυσικού της δικτύου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά στην Αττική
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξεκινούν πριν τις 15/9 τα αντιδιαβρωτικά-αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική

Γρήγορα προχωρούν οι διαδικασίες αποκατάστασης στη Δυτική Αττική μετά την πυρκαγιά της 31ης Ιουλίου 2026, με τη χαρτογράφηση των καμένων εκτάσεων να ολοκληρώνεται και την Τράπεζα Πειραιώς να ορίζεται ως ανάδοχος αποκατάστασης.
Τράπεζες
ΑΓΟΡΕΣ

DBRS: Ισχυρές οι ελληνικές τράπεζες με κέρδη 2,4 δισ. και ανθεκτικά μεγέθη

Οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν ισχυρές παρά τους γεωπολιτικούς κινδύνους με υψηλή κερδοφορία, αύξηση εσόδων, περιορισμό του πιστωτικού κινδύνου και σταθερή ποιότητα ενεργητικού, σύμφωνα με τη Morningstar DBRS.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: 160 εκατ. ευρώ από τράπεζες για αναβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε δωρεά 160 εκατ. ευρώ από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για τη ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση των υποδομών στα ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ της χώρας μας.
Κτίριο Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος τα 1,6 δισ. ευρώ ασφαλίστρων έως το 2030

Η Εθνική Ασφαλιστική γιορτάζει 135 χρόνια παρουσίας και στοχεύει παραγωγή ασφαλίστρων 1,6 δισ. ευρώ ως το 2030, με τη στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς. Έμφαση δίνεται σε πλήρη απασχόληση ασφαλιστών και ενίσχυση του bancassurance από το 2027.
Άτομα των τραπεζών σε προσφορά ελικοπτέρου
ESG

Δύο νέα ελικόπτερα στο ΕΚΑΒ από δωρεά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

Στο ΕΚΑΒ παραδόθηκαν δύο υπερσύγχρονα ελικόπτερα Leonardo AW139, δωρεά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, παρουσία του Υπουργού Υγείας. Τα ελικόπτερα θα ενισχύσουν τις αεροδιακομιδές σε όλη τη χώρα.