ΓΔ: 2355.3 0.41% Τζίρος: 315.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φωτο: Ο πρόεδρος του ομίλου Ideal Holdings. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

Πάει για μεγάλη υπερκάλυψη η Ideal Holdings

Tη δεύτερη μέρα των δημοσίων εγγραφών η έκδοση έχει καλυφθεί ήδη 1,5 φορά. Μεγάλη η συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών. Αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Πολύ θετικά τα μηνύματα για την Ideal Holdings από τη δεύτερη  ημέρα της δημόσιας εγγραφής. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους αναδόχους, η έκδοση έχει καλυφθεί κατά 1,5 φορά και όλα δείχνουν πως αύριο, τελευταία ημέρα των εγγραφών η υπερκάληψη μπορεί και  να προσεγγίσει τις τρεις φορές.  Καταγράφεται μεγάλη συμμετοχή από ιδιώτες επενδυτές. Η εταιρεία έχει εκδώσει 8.000.000 νέες μετοχές με εύρος τιμής διάθεσης τα 5,80 έως τα 6,10 ευρώ ανά μετοχή. Στόχος η συγκέντρωση κεφαλαίων μεταξύ 46,4 εκατ. ευρώ έως 48,8 εκατ. ευρώ. Τα κεφάλαια θα αξιοποιηθούν για εξαγορές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρηματιστήριο και αγορές
ΑΓΟΡΕΣ

Με κέρδη +0,41% το Χρηματιστήριο Αθηνών και επιλεκτικές κινήσεις

Κλείσιμο με θετικό πρόσημο για το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον Γενικό Δείκτη στις 2.355,30 μονάδες (+0,41%) και τζίρο 315,36 εκατ. ευρώ. Ξεχώρισε η ΕΥΔΑΠ με ράλι +9,08%, ενώ η Coca Cola HBC έγραψε νέο ιστορικό υψηλό.
Χρηματιστήριο μετοχές γράφημα
ΑΓΟΡΕΣ

Τέλος στο πτωτικό σερί στο Χρηματιστήριο Αθηνών με άνοδο 0,72%

Επέστρεψε σε θετική τροχιά το ΧΑ μετά από τρεις συνεδριάσεις πτώσης. Ο Γενικός Δείκτης ενισχύθηκε 0,72% και έκλεισε στις 2.345,34 μονάδες με τζίρο 277 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 32 εκατ. ευρώ σε προσυμφωνημένες συναλλαγές.