ΓΔ: 2015.51 1.44% Τζίρος: 255.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Φωτογραφία Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Στρατηγική συνεργασία του ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Με αφετηρία το φθινόπωρο του 2023 και με την αποκλειστική υποστήριξη του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το πρόγραμμα έχει ήδη αναδείξει τους πρώτους αποφοίτους του

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Επαγγελματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΕΔΠΜΣ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου «Διαχείριση Έργων Υποδομών και Κατασκευών» για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026. 

Πρόκειται για ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, αρχικά για πέντε χρόνια. 

Για το νέο ακαδημαϊκό έτος, το πρόγραμμα προβλέπει τριάντα θέσεις εισακτέων, εκ των οποίων τρεις καλύπτονται από υποψήφιους που πληρούν κοινωνικά ή οικονομικά κριτήρια.

 Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα οργανώνεται από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ με τη σύμπραξη της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Έχει ελάχιστη διάρκεια τρία εξάμηνα και οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ).

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των νέων μηχανικών ώστε να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις σύγχρονες προκλήσεις και τις διαρκώς εξελισσόμενες απαιτήσεις του κλάδου.

 Η στρατηγική σύμπραξη με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ να επενδύει στη νέα γενιά για την καλλιέργεια ενός δυναμικού, καινοτόμου και υψηλά καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού, που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον των υποδομών και των κατασκευών τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του ΕΔΠΜΣ έως τις 31/05/2025. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.deyk.ntua.gr/

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Σουρέτης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σουρέτης: Ευθύνη της Πολιτείας η λύση στο κυκλοφοριακό της Αττικής

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Πέτρος Σουρέτης τόνισε στο συνέδριο Green Deal ότι το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αττικής απαιτεί άμεση πολιτική απόφαση και συντονισμό Πολιτείας και φορέων.
BOAK
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Αντίστροφη» μέτρηση για ΒΟΑΚ: Στο ΚΑΣ η περιβαλλοντική μελέτη

Εξετάζεται σήμερα από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η περιβαλλοντική μελέτη για το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά του ΒΟΑΚ. «Τρέχει» η κυβέρνηση για την παραχώρηση ώστε να μη χαθούν τα 200 εκατ. του Ταμείου Ανάκαμψης.