ΓΔ: 2112.46 0.57% Τζίρος: 393.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κάμπος-Χίου
Φωτο: Κάμπος Χίου

Ελληνικά Γαλακτοκομεία: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Κάμπος Χίου

Η «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» στοχεύει να επενδύσει περαιτέρω στην καινοτομία και το  όραμα των μετόχων της «Κάμπος Χίου» και να αναδείξει την εταιρεία σε σημείο αναφοράς στην κατηγορία των χυμών.

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας με την επωνυμία «Κάμπος Χίου Βιομηχανία Χυμών & Αναψυκτικών Α.Ε.» ανακοίνωσε η εταιρεία «Ελληνικά Γαλακτοκομεία».

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «η εταιρεία μας δεσμεύεται να διαφυλάξει τα ίδια υψηλά ποιοτικά πρότυπα παραγωγής των προϊόντων που παραλαμβάνει, αξιοποιώντας τα αγνά φρούτα και την εξαιρετική πρώτη ύλη της Χίου.
Η στρατηγική αυτή κίνηση ενισχύει τη θέση της εταιρίας μας  στην αγορά και ανοίγει νέους δρόμους για την κατάκτηση νέων αγορών για  την προσφορά μιας ευρύτερης γκάμας προϊόντων στην κατηγορία των χυμών».

Η «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» στοχεύει να επενδύσει περαιτέρω στην καινοτομία και το  όραμα των μετόχων της «Κάμπος Χίου» και να αναδείξει την εταιρεία σε σημείο αναφοράς στην κατηγορία των χυμών, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αυτού του ιστορικού νησιού.

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε χθες 13 Ιανουαρίου στο ΓΕΜΗ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κάμπος Χίου. Πιο συγκεκριμένα από χθες στη θέση του προέδρου του ΔΣ είναι ο κ. Γεώργιος Σαράντης, στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου είναι ο κ. Στυλιανός Σαράντης και μέλος του ΔΣ είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χύτας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακριβό ρεύμα και κατεψυγμένο ψωμί απειλούν τους παραδοσιακούς φούρνους

Το ακριβό ρεύμα και η εξάπλωση του bake off πιέζουν τους παραδοσιακούς φούρνους, με πάνω από 800 να βάζουν λουκέτο από το 2019. Οι αρτοποιοί ζητούν σαφές θεσμικό πλαίσιο και προστασία της πραγματικής αρτοποιίας.
Επιτροπή Ανταγωνισμού κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στον αγροδιατροφικό τομέα

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ξεκινά χαρτογράφηση των συνθηκών ανταγωνισμού σε όλα τα στάδια της αλυσίδας τροφίμων, μετά από προηγούμενες έρευνες σε προϊόντα και παράγοντες του κλάδου, όπως γάλα, γιαούρτι και ζωοτροφές.
Εκδήλωση Ελληνών επιχειρηματιών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυναμική για ελληνικές εξαγωγές και συνεργασίες από την αποστολή στο Κάιρο

Η επιχειρηματική αποστολή στο Κάιρο ανέδειξε σημαντικές ευκαιρίες για ελληνικές εξαγωγές και επενδύσεις, με 180 B2B συναντήσεις και ισχυρό ενδιαφέρον σε τρόφιμα, φάρμακα, ενέργεια, τεχνολογία και κατασκευές.