ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
dct Levent Sadık Ahmet
φώτο: DCT Trading A.Ş

DCT Trading: Η εταιρεία εισήχθη στο Χρηματιστήριο Κωνσταντινούπολης

Η εταιρεία DCT Trading πραγματοποίησε δημόσια προσφορά 15 εκατ. με αποτίμηση 60 εκατ. USD. Έχει επενδύσεις και στην Κομοτηνή.

Ο κύριος μέτοχος της ΥΑΚΑ Ι.Κ.Ε, η DCT Trading A.Ş., που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Levent Sadık Ahmet (γεννημένος στην Κομοτηνή), εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης στις 31/7/2024 με τον κωδικό DCTTR.

Η εταιρεία, η οποία εδώ και 21 χρόνια εμπορεύεται διάφορα αγροτικά προϊόντα – κυρίως βαμβάκι – έχει επενδύσεις και στην Κομοτηνή.

Η εταιρεία DCT Trading πραγματοποίησε δημόσια προσφορά 15 εκατ. με αποτίμηση 60 εκατ. USD. Η δημόσια προσφορά της DCT έλαβε 2,41 φορές περισσότερη ζήτηση από συνολικά 405.000 ιδιώτες και εταιρικούς επενδυτές από την Τουρκία αλλά και το εξωτερικό. Η δημόσια προσφορά της DCT Trading ήταν αυτή με τη μεγαλύτερη ζήτηση μεταξύ όλων των δημοσίων προσφορών που έγιναν το 2024.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Πιερρακάκης βουλή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιερρακάκης από Κρήτη: Συνθήκες για ισχυρές επιχειρήσεις και συγχωνεύσεις

Από το Ηράκλειο, ο Κυριάκος Πιερρακάκης είπε πως «στην Ελλάδα δημιουργούνται συνθήκες για ισχυρότερες επιχειρήσεις» και συγχωνεύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα, με έμφαση σε επενδύσεις, τεχνολογία και εξωστρέφεια.
Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεργασία ΕΒΕΑ με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κωνσταντινούπολης

«Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΕΒΕΑ και του Επιμελητηρίου της Κωνσταντινούπολης επιβεβαιώνει την κοινή μας βούληση για την περαιτέρω προώθηση των οικονομικών μας δεσμών» ανέφερε η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου.
Βουλή Τουρκίας Άγκυρα
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Απαγορεύτηκαν τα social media για παιδιά κάτω των 15

Στην Τουρκία, απαγορεύεται η πρόσβαση παιδιών κάτω των 15 ετών στα κοινωνικά δίκτυα από 1η Νοεμβρίου, με υποχρεωτική επαλήθευση ηλικίας και εργαλεία γονικού ελέγχου, σύμφωνα με νέο κανονισμό που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Υπάλληλοι σε επιχείρηση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο «φως» τα στοιχεία όλων των μετόχων ακόμη και των υπεράκτιων εταιρειών

Στην ΑΑΔΕ μεταφέρεται η εποπτεία του Κεντρικού Μητρώου Πραγματικών Δικαιούχων, στο οποίο μπαίνουν υποχρεωτικά και οι υπεράκτιες εταιρείες. Ανοικτί σε όσους έχουν έννομο συμφέρον καθώς και σε ερευνητές και δημοσιογράφους.
Σύνορα Ελλάδας Τουρκίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας-Τουρκίας στα Χανιά για τα ΜΟΕ

Ολοκληρώθηκε στα Χανιά ο νέος γύρος συναντήσεων Ελλάδας-Τουρκίας για τα ΜΟΕ, παρουσία πρέσβεων και υψηλόβαθμων αξιωματούχων, με τη φιλοξενία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στις 9 Οκτωβρίου 2026.
Νίκος Ανδρουλάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Αδιαπραγμάτευτα τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο

Από το Καστελλόριζο, ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο, τονίζοντας πως η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ισχυρή, αδιαπραγμάτευτη και προστατεύεται από το διεθνές δίκαιο.