ΓΔ: 2694.96 -1.16% Τζίρος: 326.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Netcompany- Intrasoft
Το ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας της Netcompany αντανακλά το κοινό ευρωπαϊκό όραμα και τη νέα εταιρική ταυτότητα.

Netcompany: Θα εκσυγχρονίσει το φορολογικό σύστημα της Σουηδίας

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η ευελιξία που προσφέρει το SOLON TAX στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις νομοθετικές απαιτήσεις των φορολογικών αρχών, αποτέλεσαν τη βάση για την επιλογή τους.

Η Skatteverket, η Φορολογική Αρχή της Σουηδίας, επέλεξε το προϊόν της Netcompany SOLON TAX για τον εκσυγχρονισμό του κεντρικού φορολογικού της συστήματος, το οποίο διαχειρίζεται τις εισροές και εκροές φόρων για όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της χώρας.

Η συμφωνία, με διάρκεια ισχύος έως και εννέα χρόνια, σηματοδοτεί το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα βήμα παρουσίας της Netcompany στη μεγαλύτερη χώρα της Σκανδιναβίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι φορολογικές αρχές συγκαταλέγονται στους πιο σημαντικούς και σύνθετους ψηφιακούς οργανισμούς που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας ευημερίας για τους πολίτες. Για τη σωστή κατανομή των φορολογικών εσόδων απαιτείται η συνέργεια πολλών συστημάτων, ενώ οι συχνές και πολυσύνθετες αλλαγές της φορολογικής νομοθεσίας και τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας απαιτούν καινοτόμες λύσεις. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της Netcompany στην ψηφιοποίηση του φορολογικού τομέα στην Ευρώπη για περισσότερα από 20 χρόνια, καθώς και η ευελιξία που προσφέρει το SOLON TAX στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις νομοθετικές απαιτήσεις των φορολογικών αρχών, αποτέλεσαν τη βάση για την επιλογή αυτή από τη Φορολογική Αρχή της Σουηδίας.

«Η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες μέσα από τη συνεργασία μας με πάνω από 50 φορείς δημοσίων εσόδων και στις πέντε ηπείρους, επισφραγίστηκε με τη μεγάλη συμφωνία με τη Skatteverket, αποδεικνύοντας ότι το SOLON TAX θα διαδραματίζει πλέον καταλυτικό ρόλο στον τομέα του revenue management. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνεται η στρατηγική μας επιλογή, να αναπτύσσουμε ανοιχτές, ευέλικτες και εύκολα προσαρμόσιμες τεχνικές λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μάνος, CEO της Netcompany-Intrasoft.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία της Σουηδίας
ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Υποχώρηση ακροδεξιάς στις εκλογές, αντίθετα με την Ευρώπη

Ενώ η ακροδεξιά κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη, στη Σουηδία μειώθηκε για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Οι Δημοκράτες της Σουηδίας (SD) έχασαν τρεις μονάδες στις εκλογές και τη δεύτερη θέση από τη μετριοπαθή δεξιά του Κρίστερσον.
Σημαία της Σουηδίας
ΔΙΕΘΝΗ

Εκλογές στη Σουηδία: Αβέβαιο το ποιος θα κυβερνήσει, λέει ο πρωθυπουργός

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Σουηδίας δήλωσε ότι παραμένει ανοιχτό ποια κυβέρνηση θα σχηματιστεί, καθώς τα αποτελέσματα των εκλογών είναι οριακά και δεν έχει υπάρξει ακόμη ξεκάθαρος νικητής.
Σημαία της Σουηδίας
ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Προβάδισμα κεντροαριστερών με μία έδρα στις εκλογές

Το κεντροαριστερό μπλοκ προηγείται με 49,4% και 175 έδρες, έναντι 49,1% και 174 εδρών των συντηρητικών, σύμφωνα με νεότερη πρόβλεψη της σουηδικής τηλεόρασης SVT. Οι τελευταίες 20.000 ψήφοι θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.
Σουηδικό Κοινοβούλιο πρόσοψη
ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Εκλογική μάχη με την ακροδεξιά να διεκδικεί συμμετοχή στην κυβέρνηση

Η Σουηδία ψηφίζει για νέο κοινοβούλιο, με τον πρωθυπουργό Κρίστερσον να επιδιώκει επανεκλογή, ίσως με στήριξη της άκρας δεξιάς. Αντίπαλός του η πρώην πρωθυπουργός Άντερσον των Σοσιαλδημοκρατών.
Σημαία της Σουηδίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η κεντροαριστερά στη Σουηδία διατηρεί μικρό προβάδισμα πριν τις εκλογές

Μικρό προβάδισμα διατηρεί η κεντροαριστερή αντιπολίτευση της Σουηδίας πριν τις εκλογές της Κυριακής, ενώ στην Ευρώπη η άνοδος της ακροδεξιάς είναι εμφανής, με ΑfD και Λεπέν να σημειώνουν επιτυχίες σε Γερμανία και Γαλλία αντίστοιχα.
Σημαία της Σουηδίας
ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Τελευταίες τηλεοπτικές μάχες πριν τις αμφίρροπες εκλογές

Σε ατμόσφαιρα έντασης, υποψήφιοι οκτώ κομμάτων στη Σουηδία διασταύρωσαν τα ξίφη τους για στέγαση, κλίμα, σχολείο, εργασία και ασφάλεια, ενόψει των εκλογών της 13ης Σεπτεμβρίου, με το χρόνο ομιλίας να είναι αυστηρά περιορισμένος.