ΓΔ: 2053.58 1.44% Τζίρος: 255.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Ελληνικό Χρηματιστήριο

Φεύγουν από το ταμπλό του ΧΑ οι μετοχές της Στ. Κανάκης

Η εταιρεία Στέλιος Κανάκης ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό πως υπεβλήθη αίτημα για τη διαγραφή του συνόλου των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Διαγράφονται οι μετοχές της Στέλιος Κανάκης από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών μετά από σχετικό αίτημα της εταιρείας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

Η Στέλιος Κανάκης Α.Β.ΕΕ ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι σε συνέχεια της σχετικής αποφάσεως της αυτόκλητης καθολικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της μοναδικής μετόχου της Εταιρείας της 11ης Σεπτεμβρίου 2019, υπεβλήθη την 20ή Σεπτεμβρίου 2019 στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το με αριθμό πρωτοκόλλου 9651/20.09.2019 αίτημα για τη διαγραφή του συνόλου των άυλων, κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών αυτής, ήτοι 7.500.000 μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,33 ευρώ εκάστης,από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 παρ. 5 του ν. 3371/2005.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Ράλι στο Χρηματιστήριο, κέρδη +1,44% ο ΓΔ με αιχμή Aegean και τράπεζες

Πάνω από τις 2.050 μονάδες ο Γενικός Δείκτη με τράπεζες και μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης στην πρώτη γραμμή του αγοραστικού ενδιαφέροντος. Στα 255 εκατ. η αξία συναλλαγών. Σε επίπεδα ρεκόρ η Wall Street.
Χρηματιστήριο και αγορές
ΑΓΟΡΕΣ

Ανοδικά το Χρηματιστήριο Αθηνών και οι ευρωπαϊκές αγορές σε θετικό κλίμα

Ισχυρά κέρδη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με άνοδο 1,20% και τον Γενικό Δείκτη στις 2.048 μονάδες, ενώ θετικό κλίμα επικρατεί και στις ευρωπαϊκές αγορές, ενισχύοντας το επενδυτικό ενδιαφέρον.