ΓΔ: 2077.15 -2.47% Τζίρος: 307.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Στην πρώτη θέση και για το 2023 αναδεικνύεται η Εθνική Leasing

Οι νέες εργασίες που πραγματοποίησε το σύνολο των Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικών Μισθώσεων ανήλθαν το 2023 στο ποσό των 636 εκατ. ευρώ, με το ποσοστό της Εθνικής Leasing να αγγίζει σχεδόν το 40%

Ολοκληρώνοντας μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, η Εθνική Leasing, αναδεικνύεται για το έτος 2023 και για 5η συνεχή χρονιά, πρώτη στις νέες εργασίες του κλάδου Χρηματοδοτικών Μισθώσεων, υλοποιώντας εργασίες συνολικού ύψους 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (ΕΕΕΧΜ), οι νέες εργασίες που πραγματοποίησε το σύνολο των Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικών Μισθώσεων ανήλθαν το 2023 στο ποσό των 636 εκατ. ευρώ, με το ποσοστό της Εθνικής Leasing να αγγίζει σχεδόν το 40% επί του συνόλου.

Η συνεχόμενη επιτυχία της Εθνικής Leasing  τα τελευταία πέντε έτη, κατέταξε το 2023, τον Όμιλο της ΕΤΕ, στον οποίο ανήκει η Εθνική Leasing κατά ποσοστό 100%, στην πρώτη θέση και στο μερίδιο αγοράς των Χρηματοδοτικών Μισθώσεων, με το ποσοστό του να ανέρχεται σε 31.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεόδωρος Σπυρόπουλος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διατηρεί την πρωτιά η Εθνική Leasing το 2025 με μερίδιο αγοράς 32%

Η Εθνική Leasing κράτησε την κορυφή για έβδομη συνεχή χρονιά στις νέες εργασίες , με 349 εκατ. ευρώ, και μερίδιο 37% επί του συνόλου των 949 εκατ. ευρώ, ενώ διατηρεί το 32% της αγοράς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
ΑΓΟΡΕΣ

Εθνική Τράπεζα: Στα 17 ευρώ ανεβάζει την τιμή στόχο η Jefferies

Η Jefferies αυξάνει την τιμή στόχο στα 17 ευρώ για την Εθνική Τράπεζα και διατηρεί σύσταση αγοράς, βλέποντας ισχυρές διανομές προς τους μετόχους, υψηλές αποδόσεις και ενίσχυση της κερδοφορίας τα επόμενα χρόνια
Υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι ρώτησαν οι επενδυτές τους τραπεζίτες στο συνέδριο της Morgan Stanley

Οι συνέπειες του πολέμου σε τουρισμό, ενέργεια, ναυτιλία και οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών σε πιστωτική επέκταση, spreads, έσοδα από προμήθεια στο επίκεντρο των ξένων θεσμικών. Καθησυχαστικοί οι τραπεζίτες
Βαγγέλης Μαρινάκης
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Με πίεση η πρεμιέρα Μαρινάκη στο Όσλο, οι τράπεζες στο Λονδίνο και νέα έργα

Οι πρότυπες προτάσεις που ξεμπλοκάρουν έργα άνω του 1,5 δισ. ευρώ στην Αττική, ζεστό χρήμα στα Ταμεία της Avax, η γεμάτη ατζέντα των τραπεζιτών στο Λονδίνο, τα Στενά του Ορμούζ και η πίεση στη μετοχή της Capital Tankers.