ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03

Στην πρώτη θέση και για το 2023 αναδεικνύεται η Εθνική Leasing

Οι νέες εργασίες που πραγματοποίησε το σύνολο των Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικών Μισθώσεων ανήλθαν το 2023 στο ποσό των 636 εκατ. ευρώ, με το ποσοστό της Εθνικής Leasing να αγγίζει σχεδόν το 40%

Ολοκληρώνοντας μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, η Εθνική Leasing, αναδεικνύεται για το έτος 2023 και για 5η συνεχή χρονιά, πρώτη στις νέες εργασίες του κλάδου Χρηματοδοτικών Μισθώσεων, υλοποιώντας εργασίες συνολικού ύψους 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (ΕΕΕΧΜ), οι νέες εργασίες που πραγματοποίησε το σύνολο των Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικών Μισθώσεων ανήλθαν το 2023 στο ποσό των 636 εκατ. ευρώ, με το ποσοστό της Εθνικής Leasing να αγγίζει σχεδόν το 40% επί του συνόλου.

Η συνεχόμενη επιτυχία της Εθνικής Leasing  τα τελευταία πέντε έτη, κατέταξε το 2023, τον Όμιλο της ΕΤΕ, στον οποίο ανήκει η Εθνική Leasing κατά ποσοστό 100%, στην πρώτη θέση και στο μερίδιο αγοράς των Χρηματοδοτικών Μισθώσεων, με το ποσοστό του να ανέρχεται σε 31.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεόδωρος Σπυρόπουλος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διατηρεί την πρωτιά η Εθνική Leasing το 2025 με μερίδιο αγοράς 32%

Η Εθνική Leasing κράτησε την κορυφή για έβδομη συνεχή χρονιά στις νέες εργασίες , με 349 εκατ. ευρώ, και μερίδιο 37% επί του συνόλου των 949 εκατ. ευρώ, ενώ διατηρεί το 32% της αγοράς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Έμφαση στις επενδύσεις σε τεχνολογία και νέα deals το 2026

Η αναβάθμιση του core banking system της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί το μεγαλύτερο έργο πληροφορικής που έγινε ποτέ από ελληνική τράπεζα. Κλειστά χαρτιά από Π. Μυλωνά για την επόμενη κίνηση στις ασφάλειες.
Ντόρα Μπακογιάννη
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο καημός της Ντόρας, τα έσοδα είναι μείον και το τέλος των γκισέ της Εθνικής

Η στεναχώρια της Ντ. Μπακογιάννη, το «καμπανάκι» από τα φορολογικά έσοδα, το τέλος των γκισέ στην Εθνική Τράπεζα, το μέρισμα της Eurobank, με το Ταμείο Ανάκαμψης η ΑΜΚ του ΑΔΜΗΕ και τί έμαθε από τα λάθη της η Lavipharm.
businessdaily-Panagiotou-Ethniki-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παναγιώτου: Υβριδική τραπεζική στην εποχή της δημογραφικής αλλαγής

Ο γενικός διευθυντής Μετασχηματισμού, Στρατηγικής και Διεθνών Δραστηριοτήτων της Εθνικής Τράπεζας, Ερνέστος Παναγιώτου της Εθνικής Τράπεζας τόνισε στο Delphi Forum ότι τα καταστήματα εξελίσσονται σε κέντρα συμβουλευτικής, με έμφαση στην ανθρώπινη επαφή.