ΓΔ: 2064.77 -0.60% Τζίρος: 491.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
businessdaily-Orilina-Properties-Elliniko
Φωτο: Orilina Properties

Orilina Properties: Εύρος τιμής 0,91 - 0,95 ευρώ για τη δημόσια προσφορά

Με βάση την ανώτατη τιμή του ανωτέρω εύρους τα συνολικά έσοδα της Αύξησης, υπό την παραδοχή της πλήρους κάλυψης αυτής, θα ανέλθουν σε 30.590.000 ευρώ.

Το δεσμευτικό εύρος τιμής διάθεσης των νέων μετοχών στη δημόσια προσφορά που θα πραγματοποιηθεί από 4 Δεκεμβρίου έως και 6 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε σήμερα η Orilina Properties

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Τιμή Διάθεσης θα καθοριστεί εντός του κατωτέρω εύρους Τιμής Διάθεσης, μέσω του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (εφεξής το "Η.ΒΙ.Π."). Συγκεκριμένα, η Τιμή Διάθεσης θα καθορισθεί με βάση τις προσφορές που θα υποβάλλουν οι Ειδικοί Επενδυτές εντός του εύρους Τιμής Διάθεσης στο Η.ΒΙ.Π. Η εν λόγω διαδικασία υποβολής προσφορών θα ακολουθηθεί για το μέρος της Δημόσιας Προσφοράς που αφορά τους Ειδικούς Επενδυτές και θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τις εγγραφές των Ιδιωτών Επενδυτών κατά τη Δημόσια Προσφορά. Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της Τιμής Διάθεσης, θα αποφασιστεί και η κατανομή των μετοχών της Δημόσιας Προσφοράς.

Η Τιμή Διάθεσης θα είναι κοινή για όλους τους επενδυτές, Ειδικούς και Ιδιώτες Επενδυτές, που θα συμμετάσχουν στη διάθεση των Νέων Μετοχών μέσω της Δημόσιας Προσφοράς. 

Για τον προσδιορισμό του δεσμευτικού εύρους Τιμής Διάθεσης ακολουθήθηκε η διαδικασία του premarketing, ήτοι συνεκτίμηση τόσο των συνθηκών των κεφαλαιαγορών στην Ελλάδα και διεθνώς όσο και της οικονομικής θέσης και των προοπτικών του Ομίλου. Οι Ειδικοί Επενδυτές θα υποβάλλουν τις προσφορές τους για τις Νέες Μετοχές εντός του ακόλουθου δεσμευτικού εύρους τιμών: 

Με βάση την ανώτατη τιμή του ανωτέρω εύρους τα συνολικά έσοδα της Αύξησης, υπό την παραδοχή της πλήρους κάλυψης αυτής, θα ανέλθουν σε 30.590.000 ευρώ

Σε κάθε περίπτωση, η Τιμή Διάθεσης θα καθοριστεί εντός του προαναφερθέντος εύρους τιμών και θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 06.12.2023. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ασφαλής επένδυση παρά την κρίση παραμένει το Real Estate στην Ελλάδα

Η ελληνική αγορά ακινήτων διατηρεί τη δυναμική της, προσελκύοντας επενδυτές παρά τη διεθνή αβεβαιότητα και τις γεωπολιτικές εντάσεις, αποτελώντας μια ασφαλή επιλογή για επενδυτικές κινήσεις.
akinita_real estate
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αβυσσος χωρίζει ξανά τις εμπορικές από τις αντικειμενικές αξίες στην κατοικία

Η διαφορά μεταξύ εμπορικών τιμών και αντικειμενικών αξιών έχει φτάσει πλέον στο 60% από το 2021 οπότε και έγινε η τελευταία αναπροσαρμογή, αλλά και η συζήτηση για νέες αντικειμενικές δεν θα ανοίξει προς τις εκλογές του 2027.
Ενοίκιο σπίτι real estate
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι είναι οι κωδικοί στο Εντυπο Ε1 που μηδενίζουν τον φόρο από τα ενοίκια

Οι κωδικοί στο Εντυπο Ε1 που αφορούν στην απαλλαγή των ενοικίων από τον φόρο, πως δηλώνονται ακίνητα ανήλικων τέκνων, η ιδιοκατοίκηση, η αλλαγή κύριας κατοικίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΑΑΔΕ.
Παραλιακή Αθήνας βράδυ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πόσα ενοίκια απαιτούνται για αγορά σπιτιού στην Αττική – Το «Θερμόμετρο»

Σύμφωνα με στοιχεία του «Θερμομέτρου» Ακινήτων, απαιτούνται περίπου 342 ενοίκια στη Γλυφάδα, 335 στην Πετρούπολη και 332 στη Δραπετσώνα για αγορά κατοικίας, παρά τις διαφορές στις τιμές, δείχνοντας παρόμοιες αποδόσεις επένδυσης.