ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: Τρ. Πειραιώς

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Πειραιώς Factoring ο Βασίλης Καϊμάς

Όπως σημειώνει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της ο κ. Καϊμάς διαθέτει 20ετή εργασιακή εμπειρία, έχοντας καλύψει μεγάλο εύρος των εργασιών στον χώρο του Factoring.

Ο Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει ότι ο κ. Bασίλειος Καϊμάς αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Executive Officer (CEO) στην Πειραιώς Factoring ΑΕ. Ο κ. Καϊμάς διαθέτει 20ετή εργασιακή εμπειρία, έχοντας καλύψει μεγάλο εύρος των εργασιών στον χώρο του Factoring.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Finance & Investment του Brunel University και απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά στην Αττική
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξεκινούν πριν τις 15/9 τα αντιδιαβρωτικά-αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική

Γρήγορα προχωρούν οι διαδικασίες αποκατάστασης στη Δυτική Αττική μετά την πυρκαγιά της 31ης Ιουλίου 2026, με τη χαρτογράφηση των καμένων εκτάσεων να ολοκληρώνεται και την Τράπεζα Πειραιώς να ορίζεται ως ανάδοχος αποκατάστασης.
Τράπεζες
ΑΓΟΡΕΣ

DBRS: Ισχυρές οι ελληνικές τράπεζες με κέρδη 2,4 δισ. και ανθεκτικά μεγέθη

Οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν ισχυρές παρά τους γεωπολιτικούς κινδύνους με υψηλή κερδοφορία, αύξηση εσόδων, περιορισμό του πιστωτικού κινδύνου και σταθερή ποιότητα ενεργητικού, σύμφωνα με τη Morningstar DBRS.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: 160 εκατ. ευρώ από τράπεζες για αναβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε δωρεά 160 εκατ. ευρώ από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για τη ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση των υποδομών στα ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ της χώρας μας.
Κτίριο Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος τα 1,6 δισ. ευρώ ασφαλίστρων έως το 2030

Η Εθνική Ασφαλιστική γιορτάζει 135 χρόνια παρουσίας και στοχεύει παραγωγή ασφαλίστρων 1,6 δισ. ευρώ ως το 2030, με τη στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς. Έμφαση δίνεται σε πλήρη απασχόληση ασφαλιστών και ενίσχυση του bancassurance από το 2027.
Άτομα των τραπεζών σε προσφορά ελικοπτέρου
ESG

Δύο νέα ελικόπτερα στο ΕΚΑΒ από δωρεά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

Στο ΕΚΑΒ παραδόθηκαν δύο υπερσύγχρονα ελικόπτερα Leonardo AW139, δωρεά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, παρουσία του Υπουργού Υγείας. Τα ελικόπτερα θα ενισχύσουν τις αεροδιακομιδές σε όλη τη χώρα.