ΓΔ: 2334.66 -0.54% Τζίρος: 642.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:40
EKO_Pratirio-Kaysima-HelleniQ Energy
Φωτο: ΕΚΟ

ΕΚΟ: Έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Με την εφαρμογή της έκπτωσης η τελική τιμή αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στο 1,31 ευρώ ανά λίτρο, σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης το 2022 που ήταν 1,41 ευρώ.

Έκπτωση 5% στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών, από αύριο 13 Οκτωβρίου (οπότε αρχίζει η διανομή του πετρελαίου) έως και τις 17 Νοεμβρίου 2023, ανακοίνωσε η ΕΚΟ.

Με την εφαρμογή της έκπτωσης η τελική τιμή αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στο 1,31 ευρώ ανά λίτρο, σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης το 2022 που ήταν 1,41 ευρώ.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στην αποκλειστική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198 ή στο 210-7725555 (για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) ή να απευθυνθούν σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ σε όλη την επικράτεια, και να ενημερωθούν για την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο και για την έκπτωση 5%. Στη συνέχεια, μπορούν να θέσουν την παραγγελία τους με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εκδόσεως Ελληνικών τραπεζών, και θα λάβουν αυτόματα την έκπτωση.

Η διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, Χριστίνα Μηλιαράκη, αναφέρει σχετικά: «Με μεγάλη μας χαρά και φέτος για 3η διαδοχική χρονιά, στεκόμαστε δίπλα στα νοικοκυριά προσφέροντας με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης, έκπτωση 5% αλλά και μια σειρά από μεγάλες προωθητικές ενέργειες μέσω του προγράμματος επιβράβευσης EKO Smile. Η ΕΚΟ παραμένει κοντά στους πελάτες της εξασφαλίζοντας όχι μόνο την σωστή ποσότητα και ποιότητα κατά την παράδοση πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και την καλύτερη δυνατή τιμή».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες ΗΠΑ και Κούβας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κούβα καταδικάζει ως «βάρβαρη» την αμερικανική απειλή για το πετρέλαιο

Ο Κουβανός ΥΠΕΞ, Μπρούνο Ροδρίγκες, καταδίκασε την υπογραφή διατάγματος από τον Ντόναλντ Τραμπ ως «βάρβαρη επίθεση», τονίζοντας ότι η Κούβα υπομένει δεκαετίες οικονομικού αποκλεισμού και αντιμετωπίζει πλέον ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ απειλεί με νέους δασμούς σε χώρες που πουλούν πετρέλαιο στην Κούβα

Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που επιτρέπει την επιβολή πρόσθετων κυμαινόμενων δασμών σε προϊόντα από χώρες που πωλούν πετρέλαιο στην Κούβα, εντείνοντας την πίεση κατά της κομμουνιστικής κυβέρνησης του νησιού.
businessdaily-Energean-Rigas-Mathios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Energean: Ρεκόρ παραγωγής το 2025 με ισχυρό φίνις στο τελευταίο τρίμηνο

To καλύτερο δ’ τρίμηνο στην ιστορία της σε ό,τι αφορά την παραγωγή ήταν αυτό του 2025, όπως ανακοίνωσε η Energean στο πλαίσιο της καθιερωμένης χρηματιστηριακής ενημέρωσης για τα προκαταρκτικά αποτελέσματα του 2025.