ΓΔ: 2025.51 -0.63% Τζίρος: 105.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:35:34
Φώτο: Shutterstock

Η Νορβηγία και οι επιχειρήσεις της στο επίκεντρο εκδήλωσης του ΕΒΕΑ

Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την οικονομία της χώρας και θα ακολουθήσουν συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και νορβηγικών εταιρειών.

Επιχειρήσεις από την Νορβηγία θα επισκεφθούν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 13:00 (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο του Όσλο και στο πλαίσιο του έργου: "SUCCEED - Supporting small medium enterprises and innovative startups to aCCEleratE their Development through the provision of holistic services" του προγράμματος "Business Innovation Greece".

Αρχικά, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για την οικονομία της Νορβηγίας και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν Β2Β συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και νορβηγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ενέργειας, της ναυτιλίας και της τεχνολογίας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στο ΕΒΕΑ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφραίμογλου: Η καινοτομία είναι το κλειδί για την ανάπτυξη και την πρόοδο

Η Α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, ανέδειξε τη σημασία της καινοτομίας για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα, τονίζοντας τη δύναμη της γνώσης και της συνεργασίας.
Ιωάννης Μπρατάκος γραφείο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπρατάκος: Η Ελλάδα χρειάζεται μετασχηματισμό για διατηρήσιμη ανάπτυξη

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, τονίζει ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο στην οικονομία, ωστόσο απαιτούνται μεταρρυθμίσεις για διατηρήσιμη και δίκαιη ανάπτυξη μετά το Ταμείο Ανάκαμψης.