ΓΔ: 2726.49 1.07% Τζίρος: 327.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

H FedEx Express παρούσα στον τελικό του UEFA Super Cup στον Πειραιά

Ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, η FedEx Express δημιουργεί ευκαιρίες μέσω της χορηγίας της για πελάτες και μέλη της ομάδας της να συμμετέχουν στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης.

Η FedEx Express στην Ελλάδα προσέφερε στα παιδιά τριών μελών της ομάδας της μια εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα, καλώντας τα να οδηγήσουν τους διαιτητές του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο ως Referee Mascots της FedEx ενόψει του UEFA Super Cup που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Βγαίνοντας μπροστά σε 32.000 θαυμαστές του ποδοσφαίρου και ένα παγκόσμιο κοινό εκατομμυρίων, ήταν μια ευκαιρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Το UEFA Super Cup είναι ένας ετήσιος εφάπαξ αγώνας μεταξύ των νικητών του UEFA Champions League, Manchester City FC (2023) και των νικητών του UEFA Europa League, Sevilla FC (2023). Η Manchester City FC αναδείχθηκε η νικήτρια ομάδα στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, η FedEx Express δημιουργεί ευκαιρίες μέσω της χορηγίας της για πελάτες και μέλη της ομάδας της να συμμετέχουν στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης.

Ο Eser Sezek, Vice President Ground Operations for South East Europe, Israel & Turkey, FedEx Express δήλωσε: «Ο ρόλος που παίζει το ποδόσφαιρο στη σύνδεση των ανθρώπων αντικατοπτρίζει αυτό που κάνει η FedEx καθημερινά ως ένας παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των logistics – δημιουργώντας φυσικές και ψηφιακές συνδέσεις που ανοίγουν νέες δυνατότητες για ιδιώτες, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις μεγάλες και μικρές». Ο Eser συνέχισε: «Το να δώσουμε στα παιδιά της οικογένειας της FedEx την ευκαιρία να γίνουν Referee Mascots είναι μια ευκαιρία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, μια ευκαιρία που θα θυμούνται με αγάπη τα επόμενα χρόνια».

Με τα μάτια του αθλητικού κόσμου στο UEFA Super Cup, η FedEx Express εμφανίστηκε σε περίοπτη θέση στους διαφημιστικούς πίνακες του γηπέδου και στις γιγαντιαίες οθόνες μέσα στο στάδιο, καθώς επίσης επέτρεψε στα τρία παιδιά – Referee Mascots της FedEx να ζήσουν το όνειρό τους στο γήπεδο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν οι εγγραφές για δωρεάν άθληση στον Πανελλήνιο από το Δήμο Αθηναίων

Δωρεάν αθλητικά προγράμματα για τη νέα σεζόν προσφέρει ο Δήμος Αθηναίων στον Πανελλήνιο ΓΣ. Οι εγγραφές και οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά έως 14 Σεπτεμβρίου για πλήθος δραστηριοτήτων, με χρήση κωδικών Taxisnet.
Κώστας Καραμανλής ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξάνθη: Ο Κώστας Καραμανλής τίμησε τον Αντώνη Αντωνιάδη σε εκδήλωση

Ο Κώστας Καραμανλής τίμησε τον Αντώνη Αντωνιάδη σε εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δομάζο και τις αξέχαστες στιγμές του στον Παναθηναϊκό, με αφορμή το νέο βιβλίο για τη ζωή του μεγάλου ποδοσφαιριστή.
Χώρα Ίος τοπίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίος: Αναβάθμιση με σύγχρονες υποδομές και όραμα για το μέλλον

Η Ίος επενδύει σε υποδομές και βιώσιμη ανάπτυξη, συνδέοντας τουρισμό με ποιότητα ζωής κατοίκων, προστασία περιβάλλοντος και αναβάθμιση υπηρεσιών, επιδιώκοντας να διατηρήσει τη μοναδικότητα και τον σύγχρονο χαρακτήρα της.
Κτίριο Alpha Bank Σταδίου
ESG

Alpha Bank: Δράσεις σε ESG, εκπαίδευση, αθλητισμό και πολιτισμό

Η Alpha Bank δημοσιεύει στα social media τον απολογισμό Αυγούστου με δράσεις σε βιώσιμη ανάπτυξη, εκπαίδευση, κοινωνική ένταξη, αθλητισμό και πολιτισμό, ενώ επισημαίνει και τις διακρίσεις της ελληνικής κωπηλασίας σε διεθνείς αγώνες.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στη Δυτική Θεσσαλονίκη αποδείξαμε με έργα, όχι λόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το υπό κατασκευή Βιοκλιματικό Κολυμβητικό Κέντρο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ενημερώθηκε για την πρόοδό του και τις βιοκλιματικές του προδιαγραφές, συνολικού κόστους 32 εκατ. ευρώ.
Υπουργείο Παιδείας κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργείο Παιδείας: Εκδήλωση για Νέο Λύκειο & Εθνικό Απολυτήριο την Τετάρτη

Εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας για το Νέο Λύκειο, το Εθνικό Απολυτήριο και τις αναγκαίες δεξιότητες του μέλλοντος θα γίνει στις 2/9/2026 στο Ωδείο Αθηνών, σηματοδοτώντας τη νέα φάση του Εθνικού Διαλόγου για τη δευτεροβάθμια.