ΓΔ: 2107.88 0.41% Τζίρος: 224.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Άι-Βασίλης
Άι-Βασίλης, Credits: Shutterstock

Αβεβαιότητα για τα Χριστούγεννα λόγω τραυματισμού του Αϊ-Βασίλη σε μπασκετικό ατύχημα

Πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τον Αϊ – Βασίλη να μένει εκτός Χριστουγέννων φέτος, μετά από τραυματισμό που είχε παίζοντας μπάσκετ.

Πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τον Αϊ-Βασίλη να μένει εκτός Χριστουγέννων φέτος, μετά από τραυματισμό που είχε παίζοντας μπάσκετ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες έως τώρα πληροφορίες, στο εργαστήριο του Ροβανιέμι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με τάρανδους και ξωτικά να αγωνιούν για την ομαλή έκβαση των φετινών γιορτών και να σκέφτονται ακόμη και να το σκάσουν! 

Εξετάζεται το ενδεχόμενο προσωρινής αντικατάστασης του Άγιου, αν οι εξετάσεις δείξουν ότι χρειάζεται ακινησία.

Στο πλαίσιο του μπασκετικού παρασκηνίου, φέρονται να εξελίσσονται σημαντικές κινήσεις, καθώς φήμες αναφέρουν ότι παίκτες των ομάδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εξετάζουν το ενδεχόμενο άμεσης μετάβασης στον Βόρειο Πόλο. Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι ο Ντίνος Μήτογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σάσα Βεζένκοφ, προτρέποντάς τον να συμμετάσχει στην προσπάθεια συνδρομής προς τον Αϊ-Βασίλη, ενώ άλλες διαρροές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων αθλητών.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, τέσσερις παίκτες έχουν επιλεγεί για να συγκροτήσουν μια άτυπη «G4 Task Force», με στόχο τη διασφάλιση της διεξαγωγής των φετινών Χριστουγέννων, μετά τον απρόσμενο τραυματισμό του Αϊ-Βασίλη. Οι λεπτομέρειες της αποστολής παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ τα σενάρια κυμαίνονται από ειδικές εργασίες στο εργαστήριο των ξωτικών μέχρι πιθανές προπονήσεις με τάρανδους.

Το μόνο βέβαιο προς το παρόν είναι ότι η φετινή εορταστική περίοδος θα επηρεαστεί σημαντικά από τις εξελίξεις στο Βόρειο Πόλο, με τον παράγοντα μπασκετική συνδρομή να αποκτά κεντρικό ρόλο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Τα αυστριακά ταχυδρομεία προετοιμάζονται για εβδομάδες αιχμής

Ειδικοί σε θέματα εμπορίου από το Πανεπιστήμιο Johannes Kepler στο Λιντς προβλέπουν ότι παρά τον υψηλό πληθωρισμό, οι δαπάνες των Αυστριακών για δώρα θα αυξηθούν και πάλι φέτος, σύμφωνα με το Αυστριακό Ραδιόφωνο και Τηλεόραση.
Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαλόνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι αποστολές χριστουγεννιάτικων ελάτων από τον Ταξιάρχη

Οι ελατοπαραγωγοί στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής εργάζονται εντατικά για τη διάθεση περίπου 32.000 χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αυξημένη ζήτηση και προετοιμασίες σε πλήρη εξέλιξη.
Χιονοδρομικό Βασιλίτσας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα χιονοδρομικά κέντρα

Με χιόνι καλύφθηκαν τα χιονοδρομικά κέντρα Πισοδερίου και Βασιλίτσας, με τις χαμηλές θερμοκρασίες να υπόσχονται επαρκές χιόνι για τις γιορτές. Οι υπεύθυνοι ελπίζουν σε άνοιγμα των κέντρων τα Χριστούγεννα.
Χριστουγεννιάτικη αγορά Μαγδεμβούργου
ΔΙΕΘΝΗ

Ανασφάλεια και ακρίβεια απομακρύνουν τους Γερμανούς από τις γιορτές

Το 62% των Γερμανών ανησυχεί για την ασφάλεια στις χριστουγεννιάτικες αγορές. Το 59% δηλώνει ότι θα τις επισκεφθεί φέτος, ενώ οι υψηλές τιμές και ο συνωστισμός είναι οι βασικοί λόγοι αποχής σύμφωνα με δημοσκόπηση της YouGov.