ΓΔ: 2019.25 1.15% Τζίρος: 240.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Άνθρωποι σε γραφείο
Φώτο: Shutterstock

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο ΕΕΑ για βιτρίνες, προβολή προϊόντων στις 15/9

Το ΕΕΑ διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για την προβολή προϊόντων και τη διαμόρφωση χώρου, με πρακτικές τεχνικές από τη Στεφανή Τζανουδάκη.

Η Επιτροπή Εμπόρων - Τουρισμού του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Βασικές Αρχές στην Προβολή Προϊόντων και στη Διαμόρφωση Χώρου» την Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 17:00, μέσω πλατφόρμας Zoom.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του εμπορίου και στοχεύει να προσφέρει πρακτικές γνώσεις και τεχνικές για την αποτελεσματική παρουσίαση προϊόντων σε φυσικά καταστήματα, καθώς και για τη λειτουργική και αισθητική διαμόρφωση του χώρου.

Με τη βοήθεια της Στεφανής Τζανουδάκη, πιστοποιημένης εισηγήτριας με εμπειρία στον χώρο της διακόσμησης και του visual merchandising, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν:

- Βασικές αρχές σχεδιασμού βιτρίνας και εσωτερικής διάταξης.

- Τεχνικές εμπορικής αισθητικής που συνδέουν την εικόνα του καταστήματος με την αύξηση των πωλήσεων.

- Πρακτικές λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στην καθημερινή επαγγελματική δραστηριότητα.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν, με απαραίτητη προεγγραφή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μελάς ηρωική μορφή
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εικονικός ξεναγός στη Θεσσαλονίκη ζωντανεύει ήρωες και μύθους με AR

Ο «Εικονικός Ξεναγός» φέρνει την ιστορία και τους μύθους της Δυτικής Μακεδονίας στη ζωή, αξιοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα και τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας διαδραστικές ξεναγήσεις σε αξιοθέατα μέσω κινητού.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση αιτήσεων έως 19/10 για τις Πειραματικές Σχολές Μαθητείας ΔΥΠΑ

Η ΔΥΠΑ παρατείνει έως τις 19 Οκτωβρίου την προθεσμία αιτήσεων για τις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας, που προσφέρουν ειδικότητες υψηλής ζήτησης στον τουρισμό και τη φιλοξενία.
Κώστας Σκρέκας επίσημος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Σκρέκα – Xi: Ενίσχυση των δεσμών Ελλάδας με την Κίνα στην Αθήνα

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα η συνάντηση Σκρέκα – Li Xi στην Αθήνα. Συμφωνία για ενίσχυση διακομματικών επαφών και προώθηση συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας σε τουρισμό, εμπόριο και πολιτισμό.
Σταύρος Καφούνης πορτρέτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση ΕΣΕΕ - ΑΑΔΕ: Στο επίκεντρο τελωνεία, ψηφιακά εργαλεία και τουρισμός

Ο Σταύρος Καφούνης και ο Γιώργος Πιτσιλής τόνισαν την ανάγκη για ψηφιοποίηση, απλοποίηση τελωνειακών διαδικασιών και θεσμική κατοχύρωση της εμπορικής τουριστικής επιχείρησης.