ΓΔ: 2334.66 -0.54% Τζίρος: 642.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:40
Το λογότυπο της EY
Το λογότυπο της EY δεσπόζει στην πρόσοψη του κτιρίου εταιρείας στην πόλη.

EY Ελλάδος: 13 νέοι Εταίροι ενισχύουν τη διοικητική της ομάδα

Η EY Ελλάδος ανακοίνωσε την προαγωγή 13 νέων Εταίρων από όλα τα τμήματα, ενισχύοντας τη διοικητική της ομάδα και επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη.

Σημαντική ενίσχυση στη διοικητική της ομάδα ανακοίνωσε η ΕΥ Ελλάδος, καλωσορίζοντας 13 νέα στελέχη στη βαθμίδα των Εταίρων. 

Η εξέλιξη αυτή αντανακλά την πορεία ανάπτυξης της εταιρείας και την εστίασή της στη δημιουργία ενός οργανισμού υψηλών επιδόσεων, ικανού να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς επαγγελματικών υπηρεσιών.

Οι νέοι Εταίροι προέρχονται από όλα τα τμήματα της εταιρείας, ελεγκτικές, φορολογικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και από την ΕΥ-Parthenon, συμβάλλοντας στην πολυδιάστατη εξέλιξη του οργανισμού. 

Από το σύνολο των 13, οι πέντε είναι γυναίκες, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της EY για προώθηση της ισότητας, της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης, ακόμα και στα ανώτατα διοικητικά επίπεδα.

Οι νέοι Εταίροι της ΕΥ Ελλάδος είναι οι εξής:

  • Ελεγκτικές Υπηρεσίες: Ελεονόρα Σέκα, Τριαντάφυλλος Σταυράκης, Εύη Κοκκοφίτη
  • Φορολογικές Υπηρεσίες: Αγγελική Γκλεζάκου, Χρήστος Μπούρκουλας, Ράνια Κρέιεμ
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Γιάννης Μπαμπάλης, Αγγελική Δέλγα, Γιώργος Ζιαζιάς, Δημήτρης Μάντζαλης, Θωμάς Τσάβαλος
  • EY-Parthenon: Γιάννης Μπίτζης, Νίκος Μπρης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, υποδέχθηκε τους νέους Εταίρους δηλώνοντας:
«Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω τα νέα στελέχη της διοικητικής μας ομάδας.

 Με την αφοσίωσή τους στην ποιότητα και την καινοτομία, ενσαρκώνουν τη φιλοσοφία της ‘All in’ στρατηγικής μας και επιβεβαιώνουν τις προσωποποιημένες επαγγελματικές διαδρομές που προσφέρει η EY. 

Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, διαμορφώνοντας μαζί με τους πελάτες μας το μέλλον με αυτοπεποίθηση».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε συνέχεια των πολλαπλών διακρίσεων που έχει λάβει η EY Ελλάδος για το εργασιακό της περιβάλλον. 

Για το 2025, η εταιρεία αναγνωρίστηκε για μία ακόμη χρονιά από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, ενώ απέσπασε και τον τίτλο Top Employer 2025 από το Top Employers Institute. Επιπλέον, διακρίθηκε ως Best Workplace™ in Professional Services & Consulting, Best Workplace™ for Women και Great Place to Work® Certified™, ενώ τιμήθηκε και ως «Κορυφαίος Εργοδότης Ελλήνων από το Εξωτερικό» από την πρωτοβουλία BrainReGain - Ελληνισμός Εν Δράσει.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η EY Ελλάδος ενισχύει περαιτέρω τον ρόλο της ως ηγέτης στην αγορά επαγγελματικών υπηρεσιών και υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για διαρκή επένδυση στους ανθρώπους και τις ηγετικές ομάδες του αύριο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Μαρκόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Πλήρης διερεύνηση για Τρίκαλα και απαντήσεις για τους ελέγχους

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης τόνισε ότι η Δικαιοσύνη θα εξετάσει όλες τις πτυχές του τραγικού δυστυχήματος στα Τρίκαλα, κάλεσε τους εργαζόμενους να μιλήσουν χωρίς φόβο και κατήγγειλε τη διαστρέβλωση της κοινής γνώμης.
Μιλένα Αποστολάκη έξοδος κτιρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Διαβίβαση αρχείων ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για δεσμευμένα ΑΦΜ

Η Μιλένα Αποστολάκη ζήτησε στην Εξεταστική τη διαβίβαση των αντικρουόμενων αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, κάνοντας λόγο για αποκλίσεις στα ποσά πληρωμών και στον αριθμό δεσμευμένων ΑΦΜ. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι δεν έχουν αντίρρηση.
Σημαίες ΗΠΑ και ΕΕ
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΥ: Οι 10 σημαντικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις του 2026

Η παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή βρίσκεται σε περίοδο μετασχηματισμού, με τη γεωστρατηγική να παίζει κεντρικό ρόλο. Η έκθεση της ΕΥ τονίζει ότι οι γεωπολιτικές εξελίξεις θα καθορίσουν τις αγορές και το 2026.
Φόρος και Εφορία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Hi-tech έλεγχοι της ΑΑΔΕ για την καταπολέμηση της ψηφιακής φοροδιαφυγής

Η ΑΑΔΕ ενεργοποιεί από 16 Μαρτίου τις νέες ειδικές μονάδες φορολογικών ελέγχοων με έδρα Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, στοχεύοντας στην ψηφιακή φοροδιαφυγή και το «μαύρο» χρήμα.