ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Εγκαταστάσεις ΔΕΣΦΑ Ρεβυθούσα
Ο σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα.

Ο Πασχάλης Μπουχώρης αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος Δ.Σ. στον ΔΕΣΦΑ

Ο ΔΕΣΦΑ διόρισε τον Πασχάλη Μπουχώρη στη θέση του Προέδρου Δ.Σ., αναγνωρίζοντας την 30ετή διεθνή εμπειρία του στον επενδυτικό, τραπεζικό και συμβουλευτικό κλάδο.

Ο ΔΕΣΦΑ ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Πασχάλη Μπουχώρη ως νέου Μη Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της συγκρότησης του νέου Δ.Σ. που εγκρίθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας. 

Η κα Maria Rita Galli παραμένει στη θέση της Ανώτατης Εκτελεστικής Διευθύντριας του ΔΕΣΦΑ.

Ο Πασχάλης Μπουχώρης διαθέτει τρεις δεκαετίες διεθνούς εμπειρίας στον τραπεζικό και επενδυτικό τομέα, καθώς και στη στρατηγική συμβουλευτική. 

Έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους σε σημαντικούς οργανισμούς σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock και, πιο πρόσφατα, επικεφαλής της εταιρείας για τη Μέση Ανατολή με έδρα το Ντουμπάι. 

Παραμένει Senior Advisor της BlackRock, με ειδίκευση στη συμβουλευτική στον χώρο του asset management.

Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει επίσης σημαντικές θέσεις στην Εθνική Τράπεζα, στο ΤΑΙΠΕΔ (ως Διευθύνων Σύμβουλος), στην Intracom (ως Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής), καθώς και στη Monitor Company στη Νέα Υόρκη, στον τομέα της στρατηγικής επιχειρηματικής συμβουλευτικής.

Ο κ. Μπουχώρης είναι απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Rotterdam School of Management.

Ο ΔΕΣΦΑ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Κωνσταντίνο Κοσμαδάκη, για την προσήλωση, τη στρατηγική καθοδήγηση και τη σημαντική συμβολή του στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΣΦΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΣΦΑ: Πρωταγωνιστικός ρόλος στις υποδομές για το μέλλον της ενέργειας

Ο ΔΕΣΦΑ φιλοξένησε το 22ο GIE στην Αθήνα, τονίζοντας τον ρόλο του στην ασφάλεια εφοδιασμού, την πράσινη ενέργεια και το υδρογόνο ως κλειδιά για το βιώσιμο ενεργειακό αύριο.
Επιχειρηματική χειραψία συμφωνίας
ESG

Μνημόνιο συνεργασίας για τη βιώσιμη και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα

Το CSR Hellas και η ΕΕΝΕ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για τη στήριξη της βιώσιμης και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, εστιάζοντας σε θέματα ESG, καινοτομίας, ψηφιακού μετασχηματισμού και ενίσχυσης ανθρώπινου δυναμικού.
Χάρης Θεοχάρης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμαχία ΥΠΕΞ και εξαγωγέων για ενίσχυση της ελληνικής εξωστρέφειας

Υπουργείο Εξωτερικών και ΠΣΕ υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών και της οικονομικής διπλωματίας, στοχεύοντας σε αποτελεσματικότερο, συστηματικό συντονισμό και προώθηση των ελληνικών προϊόντων διεθνώς.
businessdaily-Theodorikakos-Anaptyxis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπουργείο Ανάπτυξης: Δημιουργείται Εθνική Πύλη Ανθεκτικότητας για επιχειρήσεις

Το Υπουργείο Ανάπτυξης δημιουργεί την «Εθνική Πύλη Ανθεκτικότητας», μια ψηφιακή πλατφόρμα με εργαλεία, εκπαιδευτικό υλικό και υπηρεσίες αυτοαξιολόγησης για τη στήριξη επιχειρησιακής ανθεκτικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.
Σταύρος Παπασταύρου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Παπασταύρου: «Ο Κάθετος Διάδρομος γίνεται αξιόπιστο ενεργειακό δίκτυο»

Συνάντηση με την υπουργό Ενέργειας Βουλγαρίας είχε ο Στ. Παπασταύρου. Συζητήθηκαν οι τεχνικές εργασίες για την επέκταση του Κάθετου Διαδρόμου σε Β. Μακεδονία και Σερβία, με έμφαση στη στενή περιφερειακή ενεργειακή συνεργασία.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στ. Καλαφάτης στην Άτυπη Υπουργική Σύνοδο Ανταγωνιστικότητας ΕΕ στο Δουβλίνο

Ο Σταύρος Καλαφάτης θα εκπροσωπήσει τον υπουργό Ανάπτυξης στην Υπουργική Σύνοδο Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ, στο Δουβλίνο 9-10 Ιουλίου, με θέματα ανταγωνιστικότητα, ΜμΕ, πράσινη βιομηχανία και ενιαία αγορά.