ΓΔ: 2355.67 0.65% Τζίρος: 240.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φορτηγό Κοτόπουλα Αγγελάκης
Φωτο: Αγγελάκης

Αγγελάκης ΑΕ: Επενδύει στο χώρο του γλυκού και του παγωτού με τη Sweet Bond

Η Αγγελάκης ΑΕ, επεκτείνεται στον χώρο των γλυκών και του παγωτού ως αποκλειστικός μέτοχος της νέας εταιρείας Sweet Bond, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες του κλάδου.

Στην κατηγορία του γλυκού και του παγωτού εισέρχεται η εταιρεία Αγγελάκης ΑΕ που δραστηριοποιείται στον κλάδο της πτηνοτροφίας. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου της ζαχαροπλαστικής, επενδύει στην κατηγορία του γλυκού και του παγωτού ως αποκλειστικός μέτοχος της νεοσύστατης εταιρείας Sweet Bond.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. στην περιοχή του Ασπρόπυργου, η Sweet Bond έχει ήδη ξεκινήσει την πιλοτική παραγωγή προϊόντων γλυκού και παγωτού, στοχεύοντας στις αγορές του HORECA αλλά και του Retail.

 Με έμφαση στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και τη μοναδική γεύση, η Sweet Bond δεσμεύεται να προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου και τους καταναλωτές προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Ο CEO της Αγγελάκης ΑΕ, Θάνος Αγγελάκης, δήλωσε σχετικά: «Η είσοδός μας στον χώρο του γλυκού και του παγωτού είναι μια στρατηγική απόφαση, την οποία υλοποιούμε, όπως πάντα, με ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στην αγορά και τους καταναλωτές.

 Με την επένδυση στη Sweet Bond συνεχίζουμε την πορεία μας στην ευρύτερη κατηγορία των τροφίμων με πάθος για καινοτομία και προσήλωση στην ποιότητα και τη γεύση - στοιχεία που διαμόρφωσαν την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Μπράτακος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο εθνικό συμβόλαιο παραγωγής το μήνυμα των Βραβείων ΕΒΕΑ 2026

Στην ετήσια απονομή Βραβείων ΕΒΕΑ, Τασούλας και Μπρατάκος τόνισαν την ανάγκη η Ελλάδα να επενδύσει σε καινοτομία και εξωστρέφεια για παραγωγική αναβάθμιση, αξιοποιώντας το διεθνές περιβάλλον και αναγνωρίζοντας τη δημιουργικότητα.
kaizen_ktirio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η πορεία και το όραμα της Kaizen Gaming για διεθνή ανάπτυξη σε 20 αγορές

Ο Γιώργος Δασκαλάκης της Kaizen Gaming, μιλώντας στα Panathēnea 2026, τόνισε τη σημασία του να ξεκινάς τοπικά αλλά να στοχεύεις παγκόσμια, δίνοντας προτεραιότητα στη δημιουργία και το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τεχνητή νοημοσύνη στον τουρισμό στο επίκεντρο συνάντησης

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τον CEO της ElevenLabs, Mati Staniszewski, για να εξετάσουν τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης στον τουρισμό, μετά και το MoU που υπέγραψε η Ελλάδα με τη διεθνούς φήμης εταιρεία φωνητικών AI εφαρμογών.
Όλγα Κεφαλογιάννη ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Αθήνα έτοιμη για νέες επιχειρήσεις και συνεργασίες

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο του PANATHĒNEA, τόνισε ότι η Αθήνα μετατρέπεται σε κόμβο ιδεών, επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Υπογράμμισε την ανάγκη προσαρμογής του τουρισμού στις νέες τεχνολογίες και στις απαιτήσεις των ταξιδιωτών.