ΓΔ: 2600.71 0.28% Τζίρος: 84.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:10:37
Εργοστάσιο Ηρακλής τσιμέντου
Φωτογραφία Όμιλος Ηρακλής

Νέα, σύγχρονη μονάδα σκυροδέματος στη Χαλκιδική για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ

Η στρατηγική τοποθεσία της μονάδας επιτρέπει την δυνατότητα κάλυψης όλης της χερσονήσου της Κασσάνδρας, μιας περιοχής με έντονη τουριστική και κατασκευαστική δραστηριότητα.

Ο 'Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με όραμα να συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας και της οικονομίας, προχωρά σε μια νέα επένδυση στον τομέα του έτοιμου σκυροδέματος, ενισχύοντας τη παρουσία του στη Βόρεια Ελλάδα. 

Η νέα μονάδα σκυροδέματος, βρίσκεται στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής και ήδη εξυπηρετεί οικιστικά έργα καθώς και έργα υποδομής. Με παραγωγική δυνατότητα 100 κυβικών μέτρων σκυροδέματος ανά ώρα, η νέα μονάδα σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Η στρατηγική τοποθεσία της μονάδας επιτρέπει την δυνατότητα κάλυψης όλης της χερσονήσου της Κασσάνδρας, μιας περιοχής με έντονη τουριστική και κατασκευαστική δραστηριότητα.

Παράλληλα, εκτός από τα συμβατικά σκυροδέματα, η νέα μονάδα θα διαθέτει την πρώτη «πράσινη» σειρά σκυροδέματος στην ελληνική αγορά με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα "ECOPact", καθώς και ειδικά αρχιτεκτονικά σκυροδέματα που προσφέρουν υψηλή αισθητική και αντοχή.

Ο κ. Βασίλης Ιακώβου, Διευθυντής της Δραστηριότητας Σκυροδέματος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ δήλωσε σχετικά: «Με τη νέα μονάδα σκυροδέματος στη Χαλκιδική, ενισχύουμε τη δυναμική μας παρουσία στον κλάδο των κατασκευών στην Βόρεια Ελλάδα και προσφέρουμε νέες, προηγμένες λύσεις που συνδυάζουν την καινοτομία με τη βιωσιμότητα. Στόχος μας είναι να στηρίζουμε έμπρακτα την ανάπτυξη της περιοχής, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις αυξημένες κατασκευαστικές απαιτήσεις της αγοράς».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες ΗΠΑ και Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Γκιουλέκα με τον νέο Αμερικανό Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη

Ο Κώστας Γκιουλέκας συναντήθηκε με τον νέο Αμερικανό Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη. Συζήτησαν για επενδύσεις και ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πρότεινε επίσκεψη Τραμπ σε ιστορικούς και θρησκευτικούς τόπους της περιοχής.
Δάσος και δρόμος
ΔΙΕΘΝΗ

Η κυβέρνηση Τραμπ σχεδιάζει εκμετάλλευση σε παρθένα δάση των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση Τραμπ προτείνει άνοιγμα σχεδόν 180 εκατομμυρίων στρεμμάτων παρθένων δασών για εκμετάλλευση και κατασκευή δρόμων, καταργώντας την προστασία που είχε θεσπίσει το 2001 ο Κλίντον για ζώνες χωρίς δρόμους.
Στατική γαλλικού κοινοβουλίου
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Απέλαση δύο Ιρανών διπλωματών ανακοίνωσε ο ΥΠΕΞ Μπαρό

Η Γαλλία θα απελάσει δύο ιρανούς διπλωμάτες, ως απάντηση στην άρνηση του Ιράν να επιτρέψει την επιστροφή υπαλλήλων της γαλλικής πρεσβείας στην Τεχεράνη, μετά από διπλωματική διαμάχη και περιστατικά εκφοβισμού.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Υπάρχει όριο στην ωφέλεια της πρόωρης αποπληρωμής χρέους

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αναφέρει πως η πρόωρη αποπληρωμή χρέους έχει όρια ως προς το όφελος στην ανάπτυξη, ενώ υπενθυμίζει ότι η μείωση χρέους βασίζεται σε υπερπλεονάσματα και υψηλή φορολογία που πλήττει τα χαμηλά και μεσαία στρώματα.
Γιάννης Χατζής επιχειρηματίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζής: Οριζόντιοι περιορισμοί στο χωροταξικό και επιπτώσεις στον τουρισμό

Η θέσπιση του Ειδικού Χωροταξικού Τουρισμού σηματοδοτεί νέα φάση αξιολόγησης και προσαρμογής, κρίσιμη για το μέλλον του τουρισμού. Οι ξενοδόχοι εκφράζουν έντονο προβληματισμό, καθώς βασικά ζητήματα παραμένουν άλυτα παρά τις διορθώσεις.