ΓΔ: 2492.2 0.18% Τζίρος: 260.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Μεταλλείο Χαλκιδικής νύχτα

Νέες θέσεις εργασίας στο έργο Σκουριών από την Ελληνικός Χρυσός

Μέσω των δύο νέων αυτών εκδηλώσεων, η εταιρεία στοχεύει στη διεύρυνση της βάσης των υποψηφίων για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της σε εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό.

Σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης του πρώτου κύκλου ενημερωτικών εκδηλώσεων για τις νέες θέσεις εργασίας στο Έργο Σκουριών, που πραγματοποιήθηκαν σε τοπικές κοινωνίες της ΒΑ Χαλκιδικής στα τέλη του 2024, η Ελληνικός Χρυσός, σε συνεργασία με τους ανάδοχους της κατασκευής του έργου των Σκουριών, επεκτείνει την εν λόγω πρωτοβουλία με τη διοργάνωση δύο επιπλέον ενημερωτικών εκδηλώσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Capsis και η δεύτερη στην Αθήνα, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο NewHotel, από τις 12:00 έως και τις 20:00 κάθε ημέρας.

Μέσω των δύο νέων αυτών εκδηλώσεων, η εταιρεία στοχεύει στη διεύρυνση της βάσης των υποψηφίων για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της σε εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε υποψηφίους διαφόρων ειδικοτήτων, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή πρότερης εργασιακής εμπειρίας, με τις ειδικότητες ενδεικτικά να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους Μηχανικούς, Μηχανικούς Οχημάτων και Αυτοματισμού, Χημικούς Μηχανικούς, Γεωλόγους, Μηχανικούς Μεταλλείου – Μεταλλουργούς, Μηχανικούς Περιβάλλοντος και Πληροφορικών Συστημάτων, κ.ά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, κατά την πρώτη φάση των ενημερωτικών εκδηλώσεων στις τοπικές κοινότητες της ΒΑ Χαλκιδικής, η οποία έτυχε ευρείας αποδοχής και ιδιαίτερα από τον Δήμο Αριστοτέλη, το 67,5%των ενδιαφερομένων ήταν άνδρες και το 32,5% γυναίκες, γεγονός που υπογραμμίζει το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των γυναικών για εργασία στον κλάδο. Η τάση αυτή ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη στρατηγική δέσμευση της Ελληνικός Χρυσός για υιοθέτηση μιας κουλτούρας ισότητας και συμπερίληψης. Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων του πρώτου κύκλου εκδηλώσεων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενημερωτικές εκδηλώσεις και τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο έργο των Σκουριών, καθώς και για ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος, επισκεφτείτε το https://www.hellas-gold.com/anthrwpino-dynamiko/theseis-ergasias/ergasteite-stis-skouries.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 52χρονη συνελήφθη για ρευματοκλοπή σε κατάστημα

Στη σύλληψη 52χρονης για φερόμενη ρευματοκλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησε η αστυνομία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από έλεγχο του ΔΕΔΔΗΕ. Η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη.
Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο βήμα
ΔΙΕΘΝΗ

Κλειστά την Παρασκευή η Πρεσβεία και το Προξενείο των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Κλειστά θα παραμείνουν στις 3 Ιουλίου 2026 η Πρεσβεία και το Προξενείο των ΗΠΑ στην Αθήνα, το Γενικό Προξενείο Θεσσαλονίκης και όλα τα αμερικανικά δημόσια γραφεία, λόγω ομοσπονδιακής αργίας, όπως ανακοίνωσε η Πρεσβεία.
Αλέξης Τσίπρας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά κύκλο συναντήσεων με πολίτες από τη Νίκαια

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, ξεκινά σήμερα από τη Νίκαια συναντήσεις με πολίτες, δίνοντας έμφαση στη φωνή της κοινωνίας και στους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, στοχεύοντας στον διάλογο για αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας.
Άννα Ευθυμίου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευθυμίου: Ανοιχτός διάλογος στη Θεσσαλονίκη για εργασία και ασφάλιση

Στις 8 Ιουνίου, η υφυπουργός Εργασίας Άννα Ευθυμίου διοργανώνει εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για διάλογο με πολίτες σχετικά με εργασία, σύνταξη, ασφαλιστικό και στήριξη ατόμων με αναπηρία. Συμμετέχουν στελέχη e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ.
Έξυπνο εισιτήριο με κινητό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν σήμερα τα νέα πρόστιμα για επιβάτες χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ

Ξεκινούν σήμερα τα νέα πρόστιμα για μετακίνηση χωρίς εισιτήριο σε ΜΜΜ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Πρόστιμο 100€ για χωρίς εισιτήριο, 50€ για δικαιούχους μειωμένου, ενώ με αγορά μηνιαίας κάρτας εντός 10 ημερών πληρώνεται το μισό.