ΓΔ: 2605.4 -0.31% Τζίρος: 16.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:10:39
Φώτο: efood

Το efood συμμετέχει στο πρόγραμμα ΔΕΗ myHome4Students

Μέσα από το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students προσφέρεται σε κάθε φοιτητή ένα κουπόνι αξίας 50 ευρώ για την πρώτη τους αγορά στην πλατφόρμα, που τους επιτρέπει να γεμίσουν το πρώτο τους φοιτητικό ψυγείο.

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς / αγαπημένες εφαρμογές για τους φοιτητές, τόσο για τα καθημερινά τους ψώνια όσο και για το φαγητό και τον καφέ τους.

Μέσα από το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους φοιτητές, με προνόμια για τη νέα τους καθημερινότητα, το efood δημιούργησε μια μοναδική παροχή: προσφέρει σε κάθε φοιτητή, με την απόκτηση του προϊόντος, ένα κουπόνι αξίας 50 ευρώ για την πρώτη τους αγορά στην πλατφόρμα, που τους επιτρέπει να γεμίσουν το πρώτο τους φοιτητικό ψυγείο με αγαπημένα γεύματα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το κόστος.

Η ΔΕΗ, έχοντας τους φοιτητές, τις σύγχρονες ανάγκες και την  εμπειρία τους στο επίκεντρο, σχεδίασε το ΔΕΗ myHome4Students, μία νέα, ολιστική πρόταση για τη φοιτητική ζωή. Το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει σταθερή, ανταγωνιστική τιμή,  3% έκπτωση με την εξόφληση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής,  δωρεάν πάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες και δωρεάν την υπηρεσία GreenPass από τη ΔΕΗ.

Παράλληλα, με την ενεργοποίηση του προϊόντος ΔΕΗ myHome4Students, η ΔΕΗ επιβραβεύει τους φοιτητές με προσφορές, δώρα και εκπτώσεις οι οποίες θα ανανεώνονται συνεχώς στο ΔΕΗ myRewards coupons, την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα myΔΕΗ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΕΗ κτίριο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΗ: Χαμηλότερη τιμή στο φοιτητικό τιμολόγιο ρεύματος myHome 4Students

Μείωση της χρέωσης για το φοιτητικό προϊόν ρεύματος ΔΕΗ myHome 4Students ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, η σταθερή χρέωση προμήθειας μειώνεται από 0,135 ευρώ/kWh σε 0,115 ευρώ/kWh για τις πρώτες 150 kWh/μήνα.
Κτίριο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διενέργεια εξετάσεων με φυσική παρουσία εμμένει η Νομική Σχολή του ΑΠΘ

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «οι διαδικτυακές εξετάσεις των Νομικών μαθημάτων δεν εγγυώνται τον αδιάβλητο και ουσιαστικό έλεγχο των γνώσεων» και καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να άρουν άμεσα την κατάληψη.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΑΠΘ καλωσορίζει τους πρωτοετείς με μεγάλη γιορτή στη Θεσσαλονίκη

Το ΑΠΘ διοργανώνει γιορτή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στις 20/10 στο Nick Galis Hall, με ενημερωτικά περίπτερα, μουσική, χορό και διαδραστικές δράσεις, για να γνωρίσουν το Πανεπιστήμιο και τις ευκαιρίες του.
Πανοραμική Τίρανα πόλη
ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζεται η ένταση στα Τίρανα και άλλες πόλεις με διαδηλώσεις

Χιλιάδες νέοι Αλβανοί διαδήλωσαν για πέμπτη ημέρα στα Τίρανα, ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Ράμα. Η διαμαρτυρία ξέφυγε σε βίαια επεισόδια με συγκρούσεις μεταξύ μασκοφόρων και αστυνομίας με χρήση δακρυγόνων και νερού.
Κέντρο Τιράνων ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Ένταση στην Αλβανία: Συγκρούσεις με διαδηλωτές για 5η μέρα

Για πέμπτη μέρα συνεχίζονται έντονες διαδηλώσεις στα Τίρανα, με δυνατές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και φοιτητών-μαθητών. Ανάλογες κινητοποιήσεις και συλλήψεις σημειώνονται σε πολλές πόλεις, ενώ κορύφωση αναμένεται απόψε.
Κέντρο Τιράνων ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Μαζικές φοιτητικές διαδηλώσεις στα Τίρανα και σε άλλες πόλεις της Αλβανίας

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στα Τίρανα, με επεισόδια έξω από κυβερνητικά κτίρια και το γραφείο του πρωθυπουργού. Βίαιες συγκρούσεις με την Αστυνομία καταγράφονται και σε άλλες πόλεις, ενώ οι ομάδες των διαδηλωτών είναι διαιρεμένες.